Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajo hinta ja hinta-arvio tilausbusseille ja takseille

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajo hinta ja hintavertailu on yksi selkeä tapa valita sopiva bussi ryhmälle. Tilausajon hintaan vaikuttavat monet eri asiat ja sen takia hintavertailu kannattaa tehdä aina. Edullinen bussi voi löytyä helposti kilpailutuksen avulla ja miettimällä tehokkaita ratkaisuja itse tilausajoon.

Suosituimpia hakuja Tilausajot.netissä ovat tilausajot ja minibussi Helsingissä. Helsinki onkin ehdottomasti tilausajojen suosituin kaupunki, mutta heti perässä tulevat tilausajot Tampereella sekä Turussa. Näihin kaupunkeihin haetaan paljon ajoja ja onhan ne Suomen suurimpia kaupunkeja ja suosittuja matkakohteita. Muutama asia kannattaa ottaa huomioon, kun kilpailuttaa kuljetuksen näissä isoissa kaupungeissa. Koska kysyntä on suurempaa, myös tarjonta on suurempaa kuin pienemmällä paikkakunnalla.

Olipa kyseessä pikkubussin vuokraus Helsingissä tai tilausajobussi Tampereella, saat luotettavasti tarjouksen sekä hinnan tilausajollesi. Vertaile saatuja tarjouksia sekä tilausajo hintoja kirjautumalla Tilausajot.netiin. Tarjouksessa on ilmoitettu tilausbussin hinta sekä lisätuntihinta. Lisätuntihinta tarkoittaa sitä, että mikäli tilausajo viivästyy tai venyy tilausajoasiakkaasta johtuvasta syystä, veloitetaan ylimenevä aika lisätuntihinnan mukaan.

Varaa bussi ja tilausbussi helposti kilpailutuksen jälkeen Tilausajot.netistä. Kirjautumalla palveluun ja valitsemalla omilta sivuilta ko. tarjouspyynnön, voit helposti valita sopivan tarjouksen sekä varata bussin yhdellä klikkauksella. Varauksesta lähtee ilmoitus bussiyritykselle, jonka valitsit (sekä ilmoitus muille, ettei heidän tarjousta valittu) ja bussiyritys ottaa sinuun vielä yhteyttä.