Tilausajo hinta ja hintavertailu on yksi selkeä tapa valita sopiva bussi ryhmälle. Tilausajon hintaan vaikuttavat monet eri asiat ja sen takia hintavertailu kannattaa tehdä aina. Edullinen bussi voi löytyä helposti kilpailutuksen avulla ja miettimällä tehokkaita ratkaisuja itse tilausajoon.

Suosituimpia hakuja Tilausajot.netissä ovat tilausajot ja minibussi Helsingissä. Helsinki onkin ehdottomasti tilausajojen suosituin kaupunki, mutta heti perässä tulevat tilausajot Tampereella sekä Turussa. Näihin kaupunkeihin haetaan paljon ajoja ja onhan ne Suomen suurimpia kaupunkeja ja suosittuja matkakohteita. Muutama asia kannattaa ottaa huomioon, kun kilpailuttaa kuljetuksen näissä isoissa kaupungeissa. Koska kysyntä on suurempaa, myös tarjonta on suurempaa kuin pienemmällä paikkakunnalla.

Olipa kyseessä pikkubussin vuokraus Helsingissä tai tilausajobussi Tampereella, saat luotettavasti tarjouksen sekä hinnan tilausajollesi. Vertaile saatuja tarjouksia sekä tilausajo hintoja kirjautumalla Tilausajot.netiin. Tarjouksessa on ilmoitettu tilausbussin hinta sekä lisätuntihinta. Lisätuntihinta tarkoittaa sitä, että mikäli tilausajo viivästyy tai venyy tilausajoasiakkaasta johtuvasta syystä, veloitetaan ylimenevä aika lisätuntihinnan mukaan.

Varaa bussi ja tilausbussi helposti kilpailutuksen jälkeen Tilausajot.netistä. Kirjautumalla palveluun ja valitsemalla omilta sivuilta ko. tarjouspyynnön, voit helposti valita sopivan tarjouksen sekä varata bussin yhdellä klikkauksella. Varauksesta lähtee ilmoitus bussiyritykselle, jonka valitsit (sekä ilmoitus muille, ettei heidän tarjousta valittu) ja bussiyritys ottaa sinuun vielä yhteyttä.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.