18.11.2022

Halpa bussi ryhmämatkalle näillä vinkeillä

bussi pysäköityneenä tienlaitaan

Halpa bussi Helsingistä, Tampereelta tai vaikkapa Turusta on helpointa hankkia kilpailutuksen ja hintavertailun avulla Tilausajot.net-palvelusta. Olipa tarve minibussille, pikkubussille tai isommalle turistibussille, löytyy verkoston liikennöitsijöiltä sopivan kokoinen kalusto jokaiseen tarpeeseen. Palvelun kautta on hoidettu niin yhden hengen kuljetukset kuin monen sadan hengen siirtymiset.

Tiesitkö, että voit vaikuttaa bussin hintaan myös omilla valinnoillasi? Jos haluat säästää rahaa ja ryhmänne on joustava, kannattaa ottaa vinkit talteen tästä artikkelista. Säästö voi olla jopa satoja eroja, kun on valmis joustamaan oikeissa kohdissa ja tietää muutaman asian tilausajoalalta.

Viikonpäivä vaikuttaa hintaan

Onko tilausajo mahdollista ajaa arkipäivänä viikonlopun sijaan? Etenkin sunnuntaina ajettava tilausajo lisää kustannuksia, sillä kuljettajalle maksettava sunnuntaikorvaus lisää kokonaiskustannuksia. Viikonpäivän lisäksi hintaan vaikuttaa myös sesonki, jolloin etenkin kiireisenä sesonkina (esimerkiksi pikkujoulukautena), hinta voi olla kalliimpi.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Pikkujoulut ja bussi - lyömätön yhdistelmä
Miksi tilausajon kanssa kannattaa olla ajoissa liikenteessä
Tilausajon hinta - mitä maksaa tilausajo?

Bussin koko ja ajoreitti

Henkilömäärälle kannattaa valita sellainen bussi, jonne ei jää turhaan tyhjiä penkkejä. Esimerkiksi alle 20 hengen porukalle ei kannata valita isoa yli 50 paikkaista linja-autoa, jos haluaa säästää rahaa. Fakta on, että pikkubussi vie vähemmän polttoainetta kuin iso bussi ja polttoaine muodostaa osan tilausajon hinnasta.

Tilausajon ajoreitin kanssa miettiä, voisivatko kaikki matkustajat nousta yhdestä paikasta kyytiin. Jos jokainen käydään hakemassa eri puolilta kaupunkia kyytiin, nousee ajokilometrien määrä ja sitä kautta myöskin tilausajon hinta.

Halvat bussit Helsinki

Helsingin bussit ja bussifirmat kannattaa kilpailuttaa hyvissä ajoin ja säästää rahaa. Helsinki on suosituin tilausajokaupunki Tilausajot.netissä ja Helsingin halpoja busseja haetaan palvelussa päivittäin. Onneksi kilpailutus on tehty Helsingin seudulla helpoksi, joten ei ole lainkaan epätavallista, että Helsingistä bussikuljetusta haettaessa tarjouspyyntöön tulee toistakymmentä tarjousta.

Halvat bussit Tampere

Tampereen bussifirmat ja bussit ovat kootusti Suomen suurimmalla tilausajosivustolla ja josta niiden kilpailutus käy käden käänteessä. Tampereen tilausajoissa kannattaa vertailla bussien hintoja sekä lukea tarjousten jättäneiden liikennöitsijöiden asiakasarvosteluja. Kannattaa toki muistaa, ettei halpa bussi ole aina ainoa oikea valinta.

Takaisin