Blogi

Jääkiekkokausi käy kuumana

02.12.2019

Talven tehdessä tuloaan, myös talvilajeissa päästään kunnolla vauhtiin. Näistä isoimpana on tietenkin jääkiekko, jota Suomessa harrastaa noin 200 000 aikuista ja lasta.

Lue lisää...

Tapahtumajärjestäjän opas: Näin valitset sopivan tilan tapahtumallesi – 8 vinkkiä

04.11.2019

Oletko järjestämässä juhlia, häitä, kokousta, saunailtaa tai muuta tilaisuutta? Jokainen tapahtuma alkaa tilan valitsemisesta. Mutta mitä kaikkea pitää ottaa huomioon tilaa valittaessa?

Lue lisää...

5 syytä kilpailuttaa tapahtuman kuljetukset

31.10.2019

Tapahtumapaikalle siirtyminen onnistuu mutkattomasti kun sinne on hankittu taksi- tai bussikuljetus hyvissä ajoin. Tilausajo on hyvä ratkaisu niin työporukan siirtymissä tapahtumapaikalle kuin häävieraiden kuljetuksessa kirkolta juhlapaikalle.

Lue lisää...

Tilaataanko bussi vai kuljetaanko omilla autoilla?

26.09.2019

Miksi tilausajo on yksityisautoilua selkeästi parempi vaihtoehto

Lue lisää...

Kuinka varmistat parhaat pikkujoulukyydit

19.09.2019

Pikkujoulukausi lähenee kovaa vauhtia ja se sattuu olemaan myös yksi kiireisimmistä ajankohdista bussiyrityksille. Miten varmistat parhaat pikkujoulusiirtymiset omalle porukalle ja milloin tarjouspyyntö tilausajosta pitäisi jättää? Ota mukava asen

Lue lisää...

Tilausajo on turvallinen tapa liikkua

16.07.2019

Lasten urheilujoukkueen kisamatkoja tai koululaisten luokkaretken kuljetusta suunnitellessa, nousee turvallisuus tärkeysjärjestyksessä korkealla. Tilausajo linja-autolla tai minibussilla on turvallisempi tapa liikkua kuin yksityisautoilu ja tästä puh

Lue lisää...