Tilausajo Helsinki on helppo ja nopea ottaa Suomen suurimmalta ja suosituimmalta tilausajosivustolta. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat taksi- ja bussiyritykset Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta. Tilausajon hinta-arvion matkallesi saat sekä Tilausajot.net tunnukselle sekä sähköpostiin.

Tilausajoista eniten haetaan tilausmatkoja Tilausajot.netissä juuri Helsinkiin. Kyseessä voi olla tilausajo Helsinkiin tai Helsingin sisällä tapahtuva bussikuljetus. Lisäksi tilausajo voi alkaa Helsingistä johonkin toiseen kaupunkiin, esimerkiksi Tampereelle. Helsingissä on runsaasti suosittuja kohteita jonne tehdään paljon tilausajoja. Näitä ovat mm. Suomenlinna ja Linnanmäki.

Tilausajon hinta Helsinkiin voi vaihdella jonkin verran ja tilausbussin hintaan vaikuttaa monet asiat, kuten viikonpäivä kuin kaluston koko ja ikä. Tilausajot.netistä on silti myös helppo löytää edullinen bussi. Tarjousten vertailu on tehty helpoksi ja kilpailutuksen jälkeen voi tulostaa kilpailutuksen yhteenvedon.

Kun etsit minibussia Helsingissä tai haluat vaikkapa vuokrata pikkubussin Helsingin alueella, tavoitat Tilausajot.netin tarjouspyynnöllä juuri oikeat taksi- ja bussiyritykset helposti. Palvelua käyttävillä linja-autoyrityksillä on paljon erilaista kalustoa, josta löytyy bussi ryhmälle helposti. Varaa bussi tarpeisiisi vaivattomasti - me kilpailutamme sen sinulle ensin maksutta!

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.