Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajo Helsinki - Taksit ja bussit yhdestä paikasta

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajo Helsinki ja tilausbussi Helsinki on helppo ja nopea ottaa Suomen suurimmalta ja suosituimmalta tilausajosivustolta. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat taksi- ja bussiyritykset Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta. Tilausajon hinta-arvion matkallesi saat sekä Tilausajot.net tunnukselle sekä sähköpostiin.

Tilausajoista eniten haetaan tilausmatkoja Tilausajot.netissä juuri Helsinkiin. Kyseessä voi olla tilausajo Helsinkiin tai Helsingin sisällä tapahtuva bussikuljetus. Lisäksi tilausajo voi alkaa Helsingistä johonkin toiseen kaupunkiin, esimerkiksi Tampereelle. Helsingissä on runsaasti suosittuja kohteita jonne tehdään paljon tilausajoja. Näitä ovat mm. Suomenlinna ja Linnanmäki.

Tilausajon hinta Helsinkiin voi vaihdella jonkin verran ja tilausbussin hintaan vaikuttaa monet asiat, kuten viikonpäivä kuin kaluston koko ja ikä. Tilausajot.netistä on silti myös helppo löytää edullinen bussi. Tarjousten vertailu on tehty helpoksi ja kilpailutuksen jälkeen voi tulostaa kilpailutuksen yhteenvedon.

Kun etsit minibussia Helsingissä tai haluat vaikkapa vuokrata pikkubussin Helsingin alueella, tavoitat Tilausajot.netin tarjouspyynnöllä juuri oikeat taksi- ja bussiyritykset helposti. Palvelua käyttävillä linja-autoyrityksillä on paljon erilaista kalustoa, josta löytyy bussi ryhmälle helposti. Varaa bussi tarpeisiisi vaivattomasti - me kilpailutamme sen sinulle ensin maksutta!