Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Tilausajo Oulu - Paras hinta Oulun tilausbussille

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Oulu tilausajobussit, tilataksit ja tilausliikenne helposti Tilausajot.netistä, josta on haettu tuhansia erilaisia tilausajoja Oulun seudulta. Olipa kyseessä kaupungin sisällä tehtävä siirtymä tai vaikkapa usean päivän tilausajo - tilausajo hoituu luotettavasti ja parhaaseen hintaan!

Tilausbusseja haetaan paljon erilaisiin siirtymisiin sekä tapahtumiin, kuten polttarit, häät, pelit ja turnaukset. Paras hinta on helppo selvittää tekemällä yhdelle tarjouspyynnön, joka välitetään verkostomme bussiyrityksille. Lisäksi Tilausajot.netistä voit tehdä taksin ennakkotilauksen Oulussa.

Löydä edullinen bussi Oulun seudulta täyttämällä maksuton ja riskitön tilausajon tarjouspyyntö.