Pelimatka linja-autolla tai pikkubussilla on tavallinen tapa liikkua joukkueena ja urheilujoukkueet ympäri Suomen käyttävät Tilausajot.netiä pelimatkojen kilpailutukseen. Bussissa tilausmatkaan voidaan sisällyttää joukkohengen nostattimista tai voidaan käydä tulevan pelin tai turnauksen suunnitelmia läpi. Lisäksi tilausajo linja-autolla on turvallinen tapa matkustaa.

Pelimatkoja ja turnausmatkoja haetaan aktiivisesti Tilausajot.netistä. Joukkueita on laidasta laitaan sekä eri lajien parista, kuten jääkiekko, jalkapallo, cheerleading ja taitoluistelu. Ei ole lajia, mihin ei sopivaa tilausajobussia löytyisi. Pienemmille joukkueille voi joskus olla jopa sopivampi kooltaan pienoisbussi tai tilataksi, eikä aina ajoneuvon tarvitse olla iso linja-auto.

Urheiluseurat voivat helposti kilpailuttaa kaikki kisakauden pelimatkat helposti ja löytää edullisen bussin helposti. Usein pelimatkojen kilpailutus jää joko urheilujoukkueen huoltajan tai valmentajan vastuulle. Kuljetuksen hoitaminen kisamatkoille voi kuitenkin käydä käden käänteessä ilman turhaa ajanhukkaa. Tilausajohinta pelimatkalle on myös helposti ja nopeasti selvitetty.

Kauden pelimatkat voi kilpailuttaa joko jokaisen erikseen tai kilpailuttaa ne yhden tarjouspyynnön yhteydessä. Tällöin kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä, jotta liikennöitsijät ehtivät tarkastamaan, että tilausbussi on vapaana jokaiselle ajopäivälle. Yksi keino säästää pelimatkojen kustannuksissa on vuokrata linja-auto. Tämä vaihtoehto on hyvä vaihtoehto silloin, kun omasta takaa löytyy henkilö, jolla on linja-auton kuljettamiseen vaadittu ajo-oikeus.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.