Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Pelimatka bussilla parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pelimatka linja-autolla tai pikkubussilla on tavallinen tapa liikkua joukkueena ja urheilujoukkueet ympäri Suomen käyttävät Tilausajot.netiä pelimatkojen kilpailutukseen. Bussissa tilausmatkaan voidaan sisällyttää joukkohengen nostattimista tai voidaan käydä tulevan pelin tai turnauksen suunnitelmia läpi. Lisäksi tilausajo linja-autolla on turvallinen tapa matkustaa.

Pelimatkoja ja turnausmatkoja haetaan aktiivisesti Tilausajot.netistä. Joukkueita on laidasta laitaan sekä eri lajien parista, kuten jääkiekko, jalkapallo, cheerleading ja taitoluistelu. Ei ole lajia, mihin ei sopivaa tilausajobussia löytyisi. Pienemmille joukkueille voi joskus olla jopa sopivampi kooltaan pienoisbussi tai tilataksi, eikä aina ajoneuvon tarvitse olla iso linja-auto.

Urheiluseurat voivat helposti kilpailuttaa kaikki kisakauden pelimatkat helposti ja löytää edullisen bussin helposti. Usein pelimatkojen kilpailutus jää joko urheilujoukkueen huoltajan tai valmentajan vastuulle. Kuljetuksen hoitaminen kisamatkoille voi kuitenkin käydä käden käänteessä ilman turhaa ajanhukkaa. Tilausajohinta pelimatkalle on myös helposti ja nopeasti selvitetty.

Kauden pelimatkat voi kilpailuttaa joko jokaisen erikseen tai kilpailuttaa ne yhden tarjouspyynnön yhteydessä. Tällöin kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä, jotta liikennöitsijät ehtivät tarkastamaan, että tilausbussi on vapaana jokaiselle ajopäivälle. Yksi keino säästää pelimatkojen kustannuksissa on vuokrata linja-auto. Tämä vaihtoehto on hyvä vaihtoehto silloin, kun omasta takaa löytyy henkilö, jolla on linja-auton kuljettamiseen vaadittu ajo-oikeus.

Tilausajot.net on lentopalloliiton virallinen yhteistyökumppani!