Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajo Turku - Taksit ja bussit yhdestä paikasta

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajo Turku sekä tilausliikenne Turku löytyy helposti Suomen suurimmalta tilausajosivustolta sekä sen kilpailutus on nopeaa ja ilmaista. Halusitpa tavoittaa Turun seudun liikennötsijät tai taksi- ja bussiyritykset Varsinais-Suomesta, Tilausajot.net on siihen oikea paikka!

Tilausajot Turussa ovat suosittuja ja Turku onkin yksi Suomen suosituimmista tilausajokaupungeista! Tilausajoja Turkuun tehdään satoja vuosittain ja lisäksi Turusta myös vuokrataan jonkin verran pikkubusseja ja minibusseja. Tilausajot.netistä löytyvät niin taksit, tilataksit, minibussit ja pikkubussit Turussa sekä koko Suomen alueella.

Tilausajon hinta-arvio on helppo selvittää täyttämällä tilausajon tarjouspyyntölomake. Lomake on helppo täyttää ja sen täyttämisessä menee vain muutama minuutti. Tarjoukset, jotka sisältävät tilausajon hinnan, saapuvat Tilausajot.net tunnukselle sekä suoraan sähköpostiin! Tilausajot.netin käyttö on riskitöntä ja palvelussa ei ole tilauspakkoa. Sopivan tilausajohinnan ja tarjouksen osuessa kohdalle, varaa bussi hyväksymällä tarjous.

Esimerkinä keskimääräinen tilausajon hinta Turusta*

  • Tilausajon hinta Turku - Helsinki 9-36 € / hlö
  • Tilausajon hinta Turku - Tampere 8,5-40€ / hlö

* Kaikki keskimääräiset esimerkkihinnat perustuvat aiempien tilausten keskiarvolukuihin tilausajoille, jotka ovat kuljetuksia max. 50 hengen ryhmille. Huomioithan, että tilausajon suhteelliseen henkilöhintaan vaikuttaa aina henkilömäärä, tilausajon ajankohta (arki/pyhäpäivä/vuorokauden aika ja sesonkivaihe), tilausajon reitti ja yleinen kustannustaso. Hinnat ovat siis esimerkinomaisia eivätkä käytettävissä lupauksena hintatasosta. Paras tapa selvittää tilausajon hinta on tehdä maksuton ja riskitön tarjouspyyntö Tilausajot.netissä ja saada lista tarjouksista 150 liikennöitsijän verkostoltamme.