Edullinen bussi ei tarkoita, että tilausajo olisi huonompi kuin kalliimmat. Ottamalla muutaman asian huomioon ja tehostamalla voi tilausajon kanssa säästää rahaa. Tilausajot.netin avulla voit säästää ja saada ryhmällesi sopivan bussin edullisesti ja samalla varata bussin helposti. Ota tästä viiden kohdan lista talteen kuinka otat edullisen bussin, etkä maksa koskaan liikaa tilausajosta.

1. Kilpailuta bussikuljetuksen tarve Tilausajot.netin valmiin tarjouspyyntölomakkeen avulla. Merkitse selkeästi tarjouspyyntöön kaikki tarvittava tieto tilausajosta, jotta liikennöitsijä osaa heti tehdä tarkan tarjouksen. Lisäksi muista lukea tarkasti tarjouksien sisältö ja vertaile tarjouksia keskenään.

2. Valitse oikean kokoinen bussi. Liikennöitsijät voivat tarjota palveluitansa erikokoisilla busseilla. Mikäli ryhmänne mahtuu minibussiin, pikkubussiin tai tilataksiin, kannattaa se valita kulkupeliksi ison linja-auton sijaan.

3. Välttäkää turhia kiertoteitä ajoreitillänne. Mikäli jokainen matkaaja haetaan eri puolilta kaupunkia, tästä tulee helposti ylimääräisiä ajokilometrejä. Ottakaa yksi lähtöpaikka, josta kaikki matkalaiset hyppäävät kyytiin. Lisäksi liikennöitsijä, joka on samalta paikkakunnalta voi tarjota palveluitansa todennäköisesti edullisemmin kuin nappurikunnasta tilausajoon lähtevä liikennöitsijä.

4. Vältä sesonkeja. Myös bussiyrityksillä on omat sesonkinsa, jolloin hinnat ovat myös korkeammat. Näitä ovat perinteisesti pikkujouluaika sekä toukokuu. Mieti siis, voisitko hyödyntää liikennöitsijöiden hiljaisempia kuukausia ja viikonpäiviä.

5. Ole ajoissa liikenteessä - niin tarjouspyynnön, kuin odottamassa bussin saapumista. Tilausajojen kanssa pätee sanonta nopeat syövät hitaat, sillä bussiyritysten tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin. Tämä tarkoittaa sitä, että nopein varaaja voittaa. Muista, että mikäli bussi joutuu turhaan odottamaan matkalaisia, saattaa tilausajo venyä ja silloin myös astuu mukaan lisätuntihinta.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.