Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Edullinen bussi ryhmällesi - Näin säästät rahaa tilausajossa

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Edullinen bussi ei tarkoita, että tilausajo olisi huonompi kuin kalliimmat. Ottamalla muutaman asian huomioon ja tehostamalla voi tilausajon kanssa säästää rahaa. Tilausajot.netin avulla voit säästää ja saada ryhmällesi sopivan bussin edullisesti ja samalla varata bussin helposti. Ota tästä viiden kohdan lista talteen kuinka otat edullisen bussin, etkä maksa koskaan liikaa tilausajosta.

1. Kilpailuta bussikuljetuksen tarve Tilausajot.netin valmiin tarjouspyyntölomakkeen avulla. Merkitse selkeästi tarjouspyyntöön kaikki tarvittava tieto tilausajosta, jotta liikennöitsijä osaa heti tehdä tarkan tarjouksen. Lisäksi muista lukea tarkasti tarjouksien sisältö ja vertaile tarjouksia keskenään.

2. Valitse oikean kokoinen bussi. Liikennöitsijät voivat tarjota palveluitansa erikokoisilla busseilla. Mikäli ryhmänne mahtuu minibussiin, pikkubussiin tai tilataksiin, kannattaa se valita kulkupeliksi ison linja-auton sijaan.

3. Välttäkää turhia kiertoteitä ajoreitillänne. Mikäli jokainen matkaaja haetaan eri puolilta kaupunkia, tästä tulee helposti ylimääräisiä ajokilometrejä. Ottakaa yksi lähtöpaikka, josta kaikki matkalaiset hyppäävät kyytiin. Lisäksi liikennöitsijä, joka on samalta paikkakunnalta voi tarjota palveluitansa todennäköisesti edullisemmin kuin nappurikunnasta tilausajoon lähtevä liikennöitsijä.

4. Vältä sesonkeja. Myös bussiyrityksillä on omat sesonkinsa, jolloin hinnat ovat myös korkeammat. Näitä ovat perinteisesti pikkujouluaika sekä toukokuu. Mieti siis, voisitko hyödyntää liikennöitsijöiden hiljaisempia kuukausia ja viikonpäiviä.

5. Ole ajoissa liikenteessä - niin tarjouspyynnön, kuin odottamassa bussin saapumista. Tilausajojen kanssa pätee sanonta nopeat syövät hitaat, sillä bussiyritysten tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin. Tämä tarkoittaa sitä, että nopein varaaja voittaa. Muista, että mikäli bussi joutuu turhaan odottamaan matkalaisia, saattaa tilausajo venyä ja silloin myös astuu mukaan lisätuntihinta.