Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Pikkubussi Helsinki - Kilpailuta maksutta ryhmällesi

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pikkubussi Helsinki ja koko Uudenmaan tilausajot ovat nyt kätevästi yhdessä paikassa - Tilausajot.net -palvelussa. Kotimainen palvelu kerää yhteen Helsingin, Espoon, Vantaa sekä koko Uudenmaan taksi- ja bussiyrittäjät, joilta löytyy kalustoa niin pikkubusseista minibusseihin, kuin takseista tilatakseihin. Myös isompa kalustoa löytyy aina isoihin yli 50 paikkaisiin linja-autoihin ja turistibusseihin!

Helsinki on suosituin tilausajokohteista ja Helsinkiin haetaan paljon erilaisia tilausajoja aina tavallisista siirtymistä polttareihin, hääkuljetuksiin sekä yritysvierailuihin. Helsingin ja pääkaupunkiseudun tilausajoissa kannattaakin olla ajoissa liikenteessä, jotta saa varmasti itselleen parhaan tilausajon ja parhaaseen hintaan!

Pikkubussi on suosittu tapa matkustaa omalla porukalla myös muihin Suomen kaupunkeihin, kuten Tampereelle ja Ouluun. Pkkubussilla tehdään paljon tilausmatkoja Helsinkiin myös Turusta.

Lähde ottamaan laadukas ja luotettava tilausajo Helsinkiin, maamme pääkaupunkiin ja täytä tilausajon tarjouspyyntölomake - ilmaiseksi!