Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Pikkubussi Helsinki - Kilpailuta maksutta ryhmällesi

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pikkubussi Helsinki ja koko Uudenmaan tilausajot ovat nyt kätevästi yhdessä paikassa - Tilausajot.net -palvelussa. Kotimainen palvelu kerää yhteen Helsingin, Espoon, Vantaa sekä koko Uudenmaan taksi- ja bussiyrittäjät, joilta löytyy kalustoa niin pikkubusseista minibusseihin, kuin takseista tilatakseihin. Myös isompa kalustoa löytyy aina isoihin yli 50 paikkaisiin linja-autoihin ja turistibusseihin!

Helsinki on suosituin tilausajokohteista ja Helsinkiin haetaan paljon erilaisia tilausajoja aina tavallisista siirtymistä polttareihin, hääkuljetuksiin sekä yritysvierailuihin. Helsingin ja pääkaupunkiseudun tilausajoissa kannattaakin olla ajoissa liikenteessä, jotta saa varmasti itselleen parhaan tilausajon ja parhaaseen hintaan!

Pikkubussi on suosittu tapa matkustaa omalla porukalla myös muihin Suomen kaupunkeihin, kuten Tampereelle ja Ouluun. Pkkubussilla tehdään paljon tilausmatkoja Helsinkiin myös Turusta pikkubussilla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
Pikkubussin vuokraus Helsinki - Näin vuokraat bussin
Pääkaupunkiseudun bussit, minibussit, taksit ja tilausajot
Helsingin tilausajot - ottaisitko bussin vai taksin?