Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Pikkubussi Turusta vuokralle tai tilausajona helposti

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pikkubussi ja minibussi Turku ja kaikki Turun seudun tilausajot ovat nyt kätevästi yhdessä paikassa - Tilausajot.net -palvelussa. Kotimainen palvelu kerää yhteen Turun seudun taksi- ja bussiyrittäjät, joilta löytyy kalustoa niin pikkubusseista minibusseihin, kuin takseista tilatakseihin. Myös isompa kalustoa löytyy aina isoihin yli 50 paikkaisiin linja-autoihin ja turistibusseihin. Tilausajot.netistä löytyy siis sopiva bussi joka lähtöön!

Turku on yksi suosituimmista tilausajokohteista ja Turkuun haetaan paljon erilaisia tilausajoja aina tavallisista siirtymistä polttareihin, hääkuljetuksiin sekä yritysvierailuihin. Turun tilausajoissa kannattaakin olla ajoissa liikenteessä, jotta saa varmasti itselleen parhaan tilausajon ja parhaaseen hintaan!

Lähde ottamaan laadukas ja luotettava tilausajo Turkuun, Aurajoen kupeeseen ja täytä tilausajon tarjouspyyntölomake - ilmaiseksi!