Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Pikkubussi Turku - Kilpailuta maksutta ryhmällesi

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pikkubussi ryhmälle Turku sekä Turun seudun tilausajot ovat nyt kätevästi yhdessä paikassa - Tilausajot.net -palvelussa. Kotimainen palvelu kerää yhteen Turun seudun taksi- ja bussiyrittäjät, joilta löytyy kalustoa niin pikkubusseista minibusseihin, kuin takseista tilatakseihin. Myös isompa kalustoa löytyy aina isoihin yli 50 paikkaisiin linja-autoihin ja turistibusseihin!

Turku on yksi suosituimmista tilausajokohteista ja Turkuun haetaan paljon erilaisia tilausajoja aina tavallisista siirtymistä polttareihin, hääkuljetuksiin sekä yritysvierailuihin. Turun tilausajoissa kannattaakin olla ajoissa liikenteessä, jotta saa varmasti itselleen parhaan tilausajon ja parhaaseen hintaan!

Lähde ottamaan laadukas ja luotettava tilausajo Turkuun, Aurajoen kupeeseen ja täytä tilausajon tarjouspyyntölomake - ilmaiseksi!