17.12.2021

Sopivan kokoinen bussi järjestyy mistä päin Suomea tahansa

paljon valkoisia pikkubusseja pysäköityneenä vierekkäin

Olipa hakusessa pikkubussi Turusta, minibussi Oulusta tai vaikkapa linja-auto Helsingistä, niin Tilausajot.netistä löytyy juuri sopiva ajoneuvo mistä päin Suomea tahansa. Ja mikä parasta: valmiin tarjouspyyntölomakkeen avulla ei tarvitse edes itse miettiä, millä nimityksellä bussia hakee, sillä lomakkeella kysytään ainoastaan matkan ajankohtaa, päämäärää sekä matkustajamäärää. Liikennöitsijät tarjoavat sellaista bussia, joka heidän kalustostaan parhaiten sopii juuri kyseiseen tarjouspyyntöön.

Pikkubussit Turusta Lappiin

Tilausajot.netin verkosto koostuu noin kahdestasadasta taksi- ja bussiyrityksestä. Eniten kuljetusyrityksiä sijaitsee isoimmissa kaupungeissa kuten Helsinki, Turku ja Tampere. Liikennöitsijöitä voi katsella palvelussa paikkakuntakohtaisesti. Kannattaa kuitenkin huomioida, että liikennöitsijät voivat toimia hyvinkin isolla alueella, joten vaikka omalta paikkakunnalta ei olisi toimijaa, niin todennäköistä on, että jostain naapurikunnassa on yritys joka voi tehdä tarjouksen ja ajaa ko. tilausajon.

Minibussi vuokraus ja tilaus

Minibussin vuokraus Helsingissä ja muissa isoissa kaupungeissa on selkeästi suosituimpaa kuin pienemmillä paikkakunnilla. Kun vuokraa pelkän minibussin, voi säästää hieman kokonaiskustannuksissa kun tilausajon hintaan ei lasketa kuljettajan palkkaa. Minibussi myös toisinaan mielletään tilataksina, jolloin saattaa riittää B-luokan ajo-oikeus. Kannattaa kuitenkin aina erityisen tarkkaan tarkistaa kyseisen ajoneuvon kuljettamiseen vaadittava ajo-oikeus.

Minibussin tilaus onnistuu helposti Tilausajot.netin tarjouspyyntölomakkeen avulla. Parhaassa tapauksessa lomakkeen lähettämisestä tarjoukset tulevat jopa ihan muutamissa minuuteissa. Kannattaa kuitenkin varata vähintään muutama päivä ja tarjouspyyntölomakkeelle tuleekin jättää vastausaikaa (Haluan tarjoukset viimeistään -kohta) vähintään yksi vuorokausi/24 tuntia.

Vahvistettu bussin tilaus ja välimyyntivarausehto

Kun Tilausajot.netissä tilausajoasiakas tekee kirjautuneena valinnan sopivasta tarjouksesta, liikennöitsijä vahvistaa ajon sähköpostitse tai soittamalla. Tällöin tilausajo on vahvistettu ja seuraava vaihe onkin mahdollisten yksityiskohtien sopiminen (jos sellaisia on) sekä itse tilausajomatkan odottaminen. Toteutuneen tilausajon jälkeen Tilausajot.netistä tulee sähköpostiin viestiä, jossa on linkki arvostelun jättämiseen.

Välimyyntivarausehto on tavallista tilausajoissa ja toisinaan käy harmillisesti niin, että kyseinen bussi tai bussit on ehditty myydä toisaalle. Tällöin kannattaa ottaa yhteyttä Tilausajot.netin asiakaspalveluun, jossa mietitään tilausajoasiakkaalle parasta ratkaisua kussakin tilanteessa.

Takaisin