27.05.2021

Polttareiden siirtymiset hoituu helposti minibussilla

naiset juhlimassa polttareita kädet yhdessä

Kesä on häiden ja polttarien aikaa. Tämä näkyy myös Tilausajot.netissä, josta on haettu satoja erilaisia polttarikyytejä ympäri Suomen! Eniten polttarikyytejä haetaan kuitenkin Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueelta, joka on myös samalla tilausajosivuston suosituin tilausajokaupunki. Tilausajot.netin tilaston mukaan polttariporukka koostuu keskimäärin noin 15 henkilöstä.

Tilausajon hinta Helsingissä

Otimme selvää paljon tilausajo maksaa Helsingin sisällä kun matkustajia on 15. Alin hinta oli 50 euroa ja kallein hinta oli 2600 euroa*. Hintahaitari on melko suuri siitä syystä, että hintaan vaikuttaa tilausajon kesto ja kilometrit sekä mahdolliset muut lisäpalvelut.

Polttarikuljetus ajetaan usein minibussilla

Polttarikuljetuksia eniten ajetaan minibusseilla ja pikkubusseilla, mutta myös paljon tilatakseilla. Osaan polttarikuljetuksista toivotaan ajoneuvoon lisävarusteiksi esimerkiksi karaokelaitteet tai mahdollisuus kuunnella ajoneuvon kaiuttimista omia soittolistoja, esimerkiksi Spotifyn kautta. Toisinaan halutaan myös premium-tason ajoneuvo, joka tuo kivaan polttaripäivään annoksen tyyliä ja jää varmasti myös polttarisankarin mieleen.

Usein polttarikuljetukset ovat joko kaupungin sisällä tapahtuvia siirtymiä paikasta toiseen tai siirtymä esimerkiksi kaupungista mökille/juhlapaikkaan taikka siirtyminen loppuillasta jatkoille, esimerkiksi yökerhoon.

Tilausajot.netin käyttäjän palaute polttarikuljetuksesta

Saimme palautteen eräältä polttarikuljetuksen järjestäneeltä ja hänen luvallaan haluamme jakaa palautteen:

“Järjestimme polttarit Helsingissä, jossa polttarisankarittarelle järjestettiin ohjelmaa ympäri Helsinkiä. Olimme siis tehneet erilaisia rasteja ja halusimme liikkua nämä välimatkat mutkattomasti. Muistin, että olin kerran työni puolesta hankkinut bussikuljetuksen Tilausajot.netistä, joten ehdotin polttariporukalle omaa pikkubussia siirtymisiin. Kaikki innostuivat ideasta ja saimme hyvään hintaan oman bussin ja ihan huippukuskin! Saimme kuunnella bussissa omia musiikkeja ja nostaa muutaman skumppalasin. Tämä antoi niin hauskalle polttaripäivälle sen loppusilauksen.” - Anne R.

Polttareiden jälkeen juhlitaan häitä

Polttareiden jälkeen tunnetusti juhlitaan häitä. Kannattaakin vinkata morsiamelle ja sulhaselle Tilausajot.netistä, sillä suosittelemme ehdottomasti ottamaan häävieraiden kuljetukseen bussikuljetuksen. Lue aikaisempi artikkelimme: Häävieraiden kuljetus juhlapaikalle - 5 syytä ottaa bussikuljetus häävieraille

*Hintatiedot otettu Tilausajot.netistä 05/2021. Tilausajohinnat otettu hakemalla lähtö- ja kohdekaupunkina Helsinki ja sekä lähtö- ja paluupäivä on samana päivänä. Tarjouspyynnöt ovat saattaneet sisältää pelkän siirtymän tai isompia kokonaisuuksia. Esitetyt hinnat eivät edusta Tilausajot.net -palvelussa toimivien liikennöitsijöiden hinnastoja eivätkä ole hintalupauksia.

Onko polttaritila jo varattu? Löydä Helsingin parhaat polttaritilat Venuusta!

Takaisin