21.03.2022

Miksei Tilausajot.netillä ole valmista hinnastoa?

tilausajobussi ajaa liikenteessä

Saamme usein kyselyitä paljon maksaa tilausajo paikkakunnalta toiselle ja usein myös suoraan kehotamme jättämään tarjouspyynnön Tilausajot.netiin. Miksi teemme näin? Miksei Tilausajot.netillä ole valmista hinnastoa, josta katsoa tarkka hinta esimerkiksi Tilausajolle Helsingistä Tampereelle?

Tilausajon hintaan vaikuttaa moni asia ja hinnan vaihtelu voi olla joskus hyvinkin suurta. Tästä syystä emme pysty kertomaan hinta-arviota, vaan ohjaamme tekemään tarjouspyynnön, sillä sen teko on täysin riskitöntä. Voit saada tarjouksia jopa muutamissa minuuteissa.

Tiesitkö mistä kaikista asioista tilausajon hinta koostuu. Se ei ole ainoastaan bussin tai linja-auton polttoainekulut ja kuljettajan palkka, vaan taustalla on myös muita kuluja. Näitä kuluja ovat esimerkiksi sesonki, viikonpäivä sekä muut bussiyritystä koskevat velvoitteet.

Miksi saatujen tarjousten hinta voi vaihdella satojakin euroja?

Tilausajot.netissä saatujen tarjousten hintaero voi joskus olla hyvin pieni, mutta ero voi toisinaan kasvaa satoihin euroihin. Isot erot tulevat etenkin silloin, kun kyseessä on isompi tilausajo, jossa matkustajien määrä on useita kymmeniä ja tilausajon pituus useampi päivä. Tällöin hintaero voi tulla esimerkiksi siitä, että liikennöitsijä aloittaa tilausajon toisesta kaupungista.

Eli kaikki tarjouksen tehneet liikennöitsijät eivät ole samasta kaupungista kuin mikä on tilausajon lähtöpaikka. Myös kaluston ikä ja kunto voi vaikuttaa hintaan, sillä luonnollisesti uudempi ja lisävarusteltu bussi on kalliimpi kuin tavallinen hieman vanhempi linja-auto.

Bussien ja taksien hintavertailu

Tilausajot.net on aina palvellut parhaiten niitä, jotka haluavat löytää tilausajon mahdollisimman helposti ja tehokkaasti. Tilausajot.netin avulla ei tarvitse myöskään valita bussia sikaa säkissä, vaan tuhansien käyttäjien ansiosta voi ennen valintaa lukea liikennöitsijöiden saamia arvosteluja, miten aikaisemmat tilausajot ovat sujuneet.

Taksien ja bussien hintavertailu ei voisi olla helpompaa, sillä Tilausajot.netissä yhdellä tarjouspyyntölomakkeella tavoittaa heti usean eri toimijan. Kun vastaanottaa tarjouksia Tilausajot.netissä, kaikki liikennöitsijät jättävät tarjouksensa selkeästi ilmoittaen kokonaishinnan. Lisäksi tarjouksella näkyy myös lisätuntihinta, joka tarkoittaa yli menevää aikaa, jos tilausajo pitkittyy asiakkaasta johtuvasta syystä.

Tärpit tarjouksen valintaan - tarkista nämä kohdat

Usein tilausajotarjouksia vertaillessa voi tulla valinnan vaikeus. Esimerkiksi hinnat voivat olla todella lähekkäin toisiaan ja kaikki voivat kuulostaa hyviltä. Meillä on antaa muutama vinkki, joiden avulla voit valita parhaan tarjouksen. Tarkista siis ainakin nämä kohdat:

  1. Arvostelut. Millaisia arvosteluja liikennöitsijä on saanut ja toistuuko arvosteluissa jotkin samat teemat, kuten kuljettajan ammattitaito tai asiakaspalveluhenkisyys.
  2. Peruutusehdot. Onko matkan toteutuminen epävarmaa? Kannattaa kurkata millaiset peruutusehdot kyseisellä liikennöitsijällä on.
  3. Tarjouksen kirjoitusasu. Houkutteleeko tarjouksen teksi, onko liikennöitsijä nähnyt vaivaa juuri sinun tilausajotarpeitasi varten
  4. Yrityksen esittelysivu. Millainen yritys kyseessä, millainen kalusto tai henkilökunta.

Takaisin