Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Luokkaretken bussikuljetukset yhdestä paikasta

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Luokkaretki on ikimuistoinen monelle koululaiselle. Luokkaretkikohteeseen usein kuljetaan linja-autolla ja bussikuljetuksen hoitaminen on nykyään todella helppoa! Sopivalla bussilla luokkaretki alkaa mukavasti ja matka sujuu turvallisesti.

Suunnitteletko luokkaretkeä Linnanmäelle, Särkänniemeen tai kenties ulkomaille ja bussikuljetus kohteeseen uupuu? Kilpailuta siinä tapauksessa luokkaretkenne bussikuljetus tänään Tilausajot.netissä!

Löydätte palvelun avulla sopivan bussin helposti ja parhaaseen hintaan. Täytä siis vain tilausajon tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella ja toimitamme sen yli 140 liikennöitsijälle, joiden erikoisalaa ovat tilausmatkat, kuten luokkaretket.