Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Bussikuljetus ryhmälle parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Bussikuljetus onnistuu helpoiten kilpailuttamalla se ilmaiseksi Tilausajot.netin kätevän tarjouspyyntölomakkeen avulla. Kaiken kokoisille ryhmille löytyy sopivan kokoinen bussi aina minibusseista pikkubusseihin kuin tavallisista busseista suuriin turistibusseihin.

Anna Tilausajot.netin tehdä kilpailutus puolestasi, sillä yhdellä tarjouspyyntölomakkeella tavoitat bussiyhtiöt ympäri Suomen. Lomakkeen avulla voit jättää soittelun välistä ja keskittyä muihin asioihin - kuten tilausmatkan muihin suunnittelmiin. Tiesitkö, että tilausajon tarjouspyyntölomakkeella voit hankkia myös ruokailun ja/tai majoituksen tilausajosi yhteyteen? Tilausajot.net tekee yhteistyöt S-Ryhmän kanssa ja voit vastaanottaa erikoistarjouksen majoituksesta ja/tai ruokailusta yksinkertaisesta rastittamalla kohdan tarjouspyynnössä.

Olipa kyseessä tavallinen siirtyminen, pelimatka tai vaikkapa yhdistyksen päiväretki - jätä maksuton tarjouspyyntö! Mikä parasta - tarjouspyynnön jättäminen ei sido mihinkään, joten kilpailutus on täysin riskitöntä. Halutessasi varaa bussi heti kun sopiva tarjous tulee kohdalle, sillä tilausajoissa nopeus on valttia.