Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Bussikuljetus ryhmälle parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Bussikuljetus onnistuu helpoiten kilpailuttamalla se ilmaiseksi Tilausajot.netin kätevän tarjouspyyntölomakkeen avulla. Kaiken kokoisille ryhmille löytyy sopivan kokoinen bussi aina minibusseista pienoisbusseihin kuin tavallisista busseista suuriin turistibusseihin.

Anna Tilausajot.netin tehdä kilpailutus puolestasi, sillä yhdellä tarjouspyyntölomakkeella tavoitat bussiyhtiöt ympäri Suomen. Lomakkeen avulla voit jättää soittelun välistä ja keskittyä muihin asioihin - kuten tilausmatkan muihin suunnittelmiin.

Olipa kyseessä tavallinen siirtyminen, pelimatka tai vaikkapa yhdistyksen päiväretki - jätä maksuton tarjouspyyntö! Mikä parasta - tarjouspyynnön jättäminen ei sido mihinkään, joten kilpailutus on täysin riskitöntä. Halutessasi varaa bussi heti kun sopiva tarjous tulee kohdalle, sillä tilausajoissa nopeus on valttia.