Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Hämeenlinnan tilausajoyritykset ja bussiyhtiöt Hämeenlinnassa

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Hakiessasi ryhmällesi kuljetusta Hämeenlinnassa voi Hämeenlinnan bussiliikennöitsijöiden yhteystietojen löytäminen osioittautua vaikeaksi. Yhteystiedot ja tiedot bussiyrityksen kuljetuskaluston kokoluokista ovat hajautetusti eri liikennöitisijöiden sivuilla ja tietoa on toisinaan mahdotonta löytää. Lisäksi joudut täyttämään usean eri tarjouspyynnön odottamaan eri muodoissa tulevia tarjouksia, joita on vaikea vertailla. Hämeenlinnan TIlausajot.net helpottaa tilannettasi huomattavasti ja säästää aikaa ja vaivaa tärkeämpiin asioihin!

Hämeenlinnan Tilausajot.net-palvelussa täytät vain yhden tarjouspyynnön (tämänkin sivun ylälaidassa) ja saat suoraan oikean kokoisten bussien kuljetustarjoukset Hämeenlinnan bussiyhtiöiltä helposti listattuna ja vertailtavassa muodossa. Kun tiedät, mikä tarjous on itsellesi sopivin, voit edetä tilaukseen suoraan Tilausajot.net-palvelussa ja liikennöitsijä ottaa sinuun yhteyttä yhden arkipäivän kuluessa.

Tarjouspyyntö ei kuitenkaan velvoita tekemään tilausta, joten Tilausajot.netin käyttäminen on täysin riskitöntä sen lisäksi, että palvelu on täysin maksuton. Kilpailuttamalla ja tilaamalla ryhmän kuljetuksen Hämeenlinnassa Tilausajot.netin kautta, saat parhaan hinnan ryhmällesi ja säästät aikaa. Hämeenlinnan seudun iikennöitsijäverkostomme on kattava ja kalustoa löytyy monipuolisesti takseista pikkubusseihin ja aina turistibusseihin asti.

Mukana Tilausajot.net Hämeenlinna -palvelussa ja alueen tilausajoja suorittamassa ovat mm. seuraavat Hämeenlinnan bussi- ja minibussiyritykset:
Vekka Tours Tilausajot
HämeBus Tilausajot
Taksipalvelu Mutta Tilausajot
Lehdon Liikenne Tilausajot
Hatusen Liikenne Tilausajot
Pekolan Liikenne Tilausajot
Lehtimäki Tilausajot
Reissu Ruoti Tilausajot

Jätä maksuton ja tilaukseen velvoittamaton tarjouspyyntö sivun ylälaidassa heti ja säästä aikasi Lahden liikennöitsijöiden yhteystietojen etsimisestä muuhun tärkeämpään. Me kilpailutamme puolestasi!