Hääkuljetus häävieraille, hääseurueelle tai hääparille helpottaa siirtymistä esimerkiksi kirkolta juhlapaikkaan. Hääkuljetus voidaan toteuttaa linja-autolla, bussilla, minibussilla, pikkubussilla, tilataksilla kuin henkilöauton kokoisella taksilla. Hääparille loistava ratkaisu on premium kuljetus, jolloin saadaan kuljetukseen luksusta.

Tilausajot.netistä on haettuja satoja erilaisia hääkuljetuksia kaiken kokoisille ryhmille, aina morsiusparin vanhempien kyydityksestä yli sadan hengen siirtymiin. Kummatkin (sekä kaikki tästä väliltä) onnistuvat helpoiten Tilausajot.netin kilpailutuksen avulla. Maksuton tarjouspyyntölomake on helppo täyttää ja sen jälkeen tilausajohinnasto hääkuljetukselle on luotettavasti selvillä. Kilpailutuksen jälkeen tilausbussi hääpäivälle on helppo varata.

Myös häitä edeltää usein polttarit ja polttareiden siirtymät kannattaa hankkia Tilausajot.netin kautta. Kun polttareissa on alle 20 henkeä, niin suosituin kulkuneuvo polttarikuljetuksiin on ehdottomasti tilataksi ja pikkubussi. Tilataksiin mahtuu kuljettajan lisäksi 8 henkeä ja pikkubussiin vaihtelevasti alle 20 henkeä. Varaa bussi tai tilataksi polttariporukalle ja viettäkää hauska sekä ikimuistoinen polttaripäivä!

Jätä maksuton tarjouspyyntö hääpäivän tilausajoon. Olipa paikkakuntana Helsinki, Tampere tai Turku, niin verkostomme liikennöitsijät hoitavat ajon ammattitaitoisesti ja luotettavasti!.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.