Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Hääkuljetus vieraille tai hääseurueelle helposti - Tilausajot.net

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Hääkuljetus häävieraille, hääseurueelle tai hääparille helpottaa siirtymistä esimerkiksi kirkolta juhlapaikkaan. Hääkuljetus voidaan toteuttaa linja-autolla, bussilla, minibussilla, pikkubussilla, tilataksilla kuin henkilöauton kokoisella taksilla. Hääparille loistava ratkaisu on premium kuljetus, jolloin saadaan kuljetukseen luksusta.

Tilausajot.netistä on haettuja satoja erilaisia hääkuljetuksia kaiken kokoisille ryhmille, aina morsiusparin vanhempien kyydityksestä yli sadan hengen siirtymiin. Kummatkin (sekä kaikki tästä väliltä) onnistuvat helpoiten Tilausajot.netin kilpailutuksen avulla. Maksuton tarjouspyyntölomake on helppo täyttää ja sen jälkeen tilausajohinnasto hääkuljetukselle on luotettavasti selvillä. Kilpailutuksen jälkeen tilausbussi hääpäivälle on helppo varata.

Myös häitä edeltää usein polttarit ja polttareiden siirtymät kannattaa hankkia Tilausajot.netin kautta. Kun polttareissa on alle 20 henkeä, niin suosituin kulkuneuvo polttarikuljetuksiin on ehdottomasti tilataksi ja pikkubussi. Tilataksiin mahtuu kuljettajan lisäksi 8 henkeä ja pikkubussiin vaihtelevasti alle 20 henkeä. Varaa bussi tai tilataksi polttariporukalle ja viettäkää hauska sekä ikimuistoinen polttaripäivä!

Jätä maksuton tarjouspyyntö hääpäivän tilausajoon. Olipa paikkakuntana Helsinki, Tampere tai Turku, niin verkostomme liikennöitsijät hoitavat ajon ammattitaitoisesti ja luotettavasti!.