Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Kilpailuta konserttikuljetus ryhmälle

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Konserttikuljetus tilausajona ryhmälle on hauska ja helppo tapa hoitaa bussikuljetus konserttiin koko Suomessa. Konserttikuljetuksia haetaan sekä pienille alle 10 hengen ryhmille kuin monen sadan hengen ryhmille. Konserttikuljetuksia ajetaankin tilausajoina niin minibusseilla, busseilla kuin isoilla linja-autoilla ja charterbusseilla. Kotimainen Tilausajot.net kilpailuttaa kaikenlaiset konserttimatkat yli 10 vuoden kokemuksella ja mikä parasta - ilmaiseksi!

Musiikkielämyksiä tarjolla! Haluaisitko hakea konserttikuljetuksen? Syksyllä 2024 konsertoivat ympäri Suomen mm. Katri Helena ja Meiju Suvas. Tai miten olisi upea Broadway-musikaalikonserttikiertue, jonka tähtinä loistavat Mikael Saari ja Reeta Vestman? Entäpä Olavi Virran muistokonsertti? Magnum Liven laajasta valikoimasta löytyy moneen makuun tapahtumia ja konsertteja, joihin voit hakea helposti kuljetuksen Tilausajot.netistä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
Tarjous on voimassa välimyyntivarausehdoin - Tutustu termiin
Tilausbussin hinta-arvio, kilpailutus ja valinta
Sopivan kokoinen bussi järjestyy mistä päin Suomea tahansa