Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Kilpailuta kuljetus ja saat tilausajon aina parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Kilpailuta kuljetus Tilausajot.netin valmiin tarjouspyyntölomakkeen avulla ja säästä rahaa ja aikaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat samantien koko Suomen taksi- ja bussiyritykset, joilta löytyy kalustosta niin tilataksit, pikkubussit, minibussit, linja-autot sekä isot bussit! Tarjoukset tulevat kootusti Tilausajot.netiin, josta niitä on helppo vertailla. Lisäksi palvelun käyttäjät jättävät aktiivisesti arvosteluja ja kokemuksia Tilausajot.netistä sekä ajetuista tilausajoista!

Olipa kuljetustarve minkälainen ja missäpäin tahansa, Tilausajot.netin liikennöitsijäverkosto kattaa koko Suomen ja lisäksi tilausajo on myös turvallinen tapa matkustaa. Verkoston liikennöitsijät ovat ajaneet tilausajoja vuosien kokemuksella ja linja-autojen kuljettajat ovat alansa ammattilaisia.

Kuljetuksen kilpailutukseen menee vain muutama minuutti, kun täytät valmiiseen lomakkeeseen vaaditut kohdat, muun muassa lähtö- ja paluupaikat. Lisäksi voit laittaa tarjouspyyntöön erikoistoiveita, esimerkiksi määrittää ajoneuvon iän tai haluatko esimerkisi kalustosta löytyvän pöytäryhmän. Pidemmillä tilausajoilla kannattaa myös hyödyntää S-ryhmän hotellin ja ruokailu. Tilausajot.netin tarjouspyynnön yhteydessä voit helposti vastaanottaa erikoistarjoukset hotellimajoituksesta ja/tai ruokailusta.