Kilpailuta kuljetus Tilausajot.netin valmiin tarjouspyyntölomakkeen avulla ja säästä rahaa ja aikaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat samantien koko Suomen taksi- ja bussiyritykset, joilta löytyy kalustosta niin tilataksit, pikkubussit, minibussit, linja-autot sekä isot bussit! Tarjoukset tulevat kootusti Tilausajot.netiin, josta niitä on helppo vertailla. Lisäksi palvelun käyttäjät jättävät aktiivisesti arvosteluja ja kokemuksia Tilausajot.netistä sekä ajetuista tilausajoista!

Olipa kuljetustarve minkälainen ja missäpäin tahansa, Tilausajot.netin liikennöitsijäverkosto kattaa koko Suomen ja lisäksi tilausajo on myös turvallinen tapa matkustaa. Verkoston liikennöitsijät ovat ajaneet tilausajoja vuosien kokemuksella ja linja-autojen kuljettajat ovat alansa ammattilaisia.

Kuljetuksen kilpailutukseen menee vain muutama minuutti, kun täytät valmiiseen lomakkeeseen vaaditut kohdat, muun muassa lähtö- ja paluupaikat. Lisäksi voit laittaa tarjouspyyntöön erikoistoiveita, esimerkiksi määrittää ajoneuvon iän tai haluatko esimerkisi kalustosta löytyvän pöytäryhmän. Pidemmillä tilausajoilla kannattaa myös hyödyntää S-ryhmän hotellin ja ruokailu. Tilausajot.netin tarjouspyynnön yhteydessä voit helposti vastaanottaa erikoistarjoukset hotellimajoituksesta ja/tai ruokailusta.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.