Pikkubussin vuokraus onnistuu helposti ilmaisen kilpailutuksen avulla! Tilausajot.netin kautta onnistuu niin pikkubussin vuokraus Helsingissä kuin minibussin vuokraus Turussa. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat kaikki liikennöitsijät, joilta löytyy kattava valikoima pikkubusseja. Voit vuokrata bussin Tilausajot.netistä joko kuskilla tai ilman helposti ja luotettavasti. Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen pääset vastaanottamaan tarjouksia ja vertailemaan tilausajohintoja.

Bussin vuokraus ilman kuljettajaa on myös edullinen tapa hoitaa siirtymiset, jos omasta takaa löytyy luotettava kuljettaja, jolta löytyy myös kyseisen pikkubussin ajamiseen vaadittava ajo-oikeus. Muistahan aina varmistaa bussiyritykseltä, minkälaisen ajo-oikeuden vuokraamasi pikkubussi tai minibussin kuljettamiseen vaaditaan! Bussin vuokrauksessa kannattaa ottaa myös huomioon vahingonkorvausvelvollisuus ja vakuutukset.

Pikkubussin vuokraus on suosittua Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Lisäksi pienemmille ryhmille voi sopiva loistavasta tilataksi. Tilausajot.netissä on helppoa valita oikean kokoinen auto, sillä liikennöitsijät tarjoavat tarjouspyyntöön kalustoa pääsääntöisesti henkilömäärän mukaan. Toisinaan liikennöitsijällä voi olla useita ajoneuvoja, joista voi valita sopivimman.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.