Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Pikkubussi vuokraus ilmaisella kilpailutuksella

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pikkubussin vuokraus onnistuu helposti ilmaisen kilpailutuksen avulla! Tilausajot.netin kautta onnistuu niin pikkubussin vuokraus Helsingissä kuin minibussin vuokraus Turussa. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat kaikki liikennöitsijät, joilta löytyy kattava valikoima pikkubusseja. Voit vuokrata bussin Tilausajot.netistä joko kuskilla tai ilman helposti ja luotettavasti. Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen pääset vastaanottamaan tarjouksia ja vertailemaan tilausajohintoja.

Bussin vuokraus ilman kuljettajaa on myös edullinen tapa hoitaa siirtymiset, jos omasta takaa löytyy luotettava kuljettaja, jolta löytyy myös kyseisen pikkubussin ajamiseen vaadittava ajo-oikeus. Muistahan aina varmistaa bussiyritykseltä, minkälaisen ajo-oikeuden vuokraamasi pikkubussi tai minibussin kuljettamiseen vaaditaan! Bussin vuokrauksessa kannattaa ottaa myös huomioon vahingonkorvausvelvollisuus ja vakuutukset.

Pikkubussin vuokraus on suosittua Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Lisäksi pienemmille ryhmille voi sopiva loistavasta tilataksi. Tilausajot.netissä on helppoa valita oikean kokoinen auto, sillä liikennöitsijät tarjoavat tarjouspyyntöön kalustoa pääsääntöisesti henkilömäärän mukaan. Toisinaan liikennöitsijällä voi olla useita ajoneuvoja, joista voi valita sopivimman.