Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Oulun tilausbussit yhdestä paikasta

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausbussi Oulussa on helppo ottaa Tilausajot.netin ilmaisen kilpailutuksen avulla. Palvelun avulla on tavoitat helposti bussiyritykset niin Oulussa kuin lähialueilla ja löydät bussikuljetuksen Oulussa

Maksuttoman kilpailutuksen avulla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa! Minibussi ryhmälle tai iso tilaubussi hoituu luotettavasti ja ammattitaidolla Tilausajot.netin verkoston liikennöitsijöiden toimesta. Kilpailutuksen jälkeen voi varata bussin helposti muutamalla klikkauksella. Palvelussa voit myös vuokrata minibussin - kilpailuttaen ilmaiseksi tietenkin!

Tiesitkö, että Tilausajot.net on kilpailuttanut suomalaisten tilausajoja jo 10 vuotta? Liity tuhansien tyytyväisten käyttäjien joukkoon ja aloita tilausajojen kilpailutus Oulussa sekä missä tahansa Suomessa.