Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Jyväskylän tilausajoyritykset ja bussiyhtiöt Jyväskylässä

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Kun etsit kuljetusta ryhmälle voi jyväskyläläisten liikennöitsijöiden löytäminen olla vaikeaa. Yhteystiedot on ripoteltu eri bussiyhtiöiden sivuille ja tilausajotarjouspyyntöä joutuu naputella kullekin Jyväskylän bussiyritykselle erikseen. Helpoin tapa on unohtaa erilliset tarjouspyynnöt ja syöttää tilauskuljetuksen tiedot Jyväskylän alueella Tilausajot.net-palveluun. Kattava Jyväskylän liikennöitsijäverkostomme tekee tarjoukset suoraan palveluun ja säästyt turhalta työltä. Tarjouspyyntö ei velvoita tilauksen tekoon, joten sen tekeminen on paitsi ilmaista, nopeaa ja ketterää, myös riskitöntä. Tilausajokuljetuksen kilpailutus Jyväskylän alueella on siis helppoa ja saat aina parhaan hinnan.

Tavoitat Tilausajot.netissä kerralla tilausajoyritykset toimipaikalla Jyväskylä. Teimme Jyväskylän tilausbussiyrityksistä ajantasaisen luettelon. Tavoitat nämä ja muut Jyväskylän bussiyhtiöt yhdellä nopealla tarjouspyynnöllä Tilausajot.net-tarjouspyynnöllä.

Mukana Tilausajot.net Jyväskylän palvelussa ja alueen tilausajoja suorittamassa ovat mm. seuraavat Jyväskylän bussi- ja minibussiyritykset:
Jyväskylän Tilausliikenne
Taksi & Tilausliikenne Tuomi Oy
Pohjolan Matka
JTM Yhtiöt / Kausalan Liikenne
Soisalon Liikenne
Kantamatkat
Rautalammin Auto
Jyväskylän Tilausliikenne
T:mi Esa Oinonen Tilausajot
Inter Liikenne
KMS Syrjäläinen Tilausajot
Tilausajot Mennään Bussilla
Koiviston auto

Jätä maksuton ja tilaukseen velvoittamaton tarjouspyyntö sivun ylälaidassa heti ja säästä aikasi Turun liikennöitsijöiden yhteystietojen etsimisestä muuhun tärkeämpään. Me kilpailutamme puolestasi!