Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Himos - Löydä tilausajot yhdestä paikasta

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Himos tilausajot, bussikuljetukset ja taksikyydit yhdestä paikasta ennakkoon: Tilausajot.netistä. Olipa kuljetuksen tarve minkälainen tai kokoinen tahansa, Tilausajot.netistä hoituu Himokselle kuljetukset luotettavasti ja ammattitaidolla.

Tilausajot.net on Suomen suosituin tilausajosivusto. Palvelua käyttää yli 140 liikennöitsijää ja taksiyrittäjää ympäri Suomen, jotka tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä. Olipa seurueesi minkä kokoinen tahansa, jätä tilausajon tarjouspyyntö Himokselle ja löydä paras tarjous.

Muista myös kurkata Himoksen rinteiden ja hissien tilanne rinnekartasta, jotta pääset ottamaan kaiken irti Himoksesta!