Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Tampereen taksikuljetukset puolestasi ennakkokilpailutettuna

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Taksi Tampere ennakkotilauksella kun on tarve taksimatkalle. Heti kun taksimatka Tampereella ilmenee, kannattaa tehdä taksitarjouspyyntö Tampereella toimiville takseille. Sinun tarvitsee vain syöttää tarvitsemasi taksimatkan tiedot tarjouspyyntölomakkeelle ja kilpailutamme taksimatkan puolestasi Tilausajot.net -palvelussa.

Oli tarpeesi kuljetukselle yhden hengen kuljetus tai satojen ihmisten tilausajo Tampereella, voit käyttää samaa Tilausajot.net -palvelua. Yhdellä tarjouspyynnöllä saat usealta Tampereen alueen suomalaiselta liikennöitsijältä tarjouksen, joista voit valita itsellesi mieluisimman tarjouksen. Tilausajot.net -palvelun kautta tilaat Tampereen bussikuljetukset, minibussikuljetukset, pikkubussikuljetukset ja taksikuljetukset yhdestä paikasta.