Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Samppalinnan kesäteatteri

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tervetuloa Samppalinnan kesäteatteriin!

Samppalinnan kesäteatteri sijaitsee kauniissa ympäristössä Turussa. Teatteri on yksi Suomen suurimmista kesäteattereista ja tarjoaa korkeatasoisia esityksiä, jotka sopivat koko perheelle. Historiallinen miljöö luo ainutlaatuisen tunnelman jokaiselle teatterivierailulle.

  • Sijainti: Turku, Samppalinna.
  • Ympäristö: Kaunis luonnonläheinen ympäristö.
  • Lisätiedot ja liput: Samppalinnan kesäteatteri

Samppalinnan kesäteatterin ohjelmisto sisältää monipuolisia esityksiä, jotka vaihtelevat klassikoista uusiin teoksiin. Ohjelmisto tarjoaa laadukkaita esityksiä, jotka viihdyttävät kaikenikäisiä katsojia.


Turun nähtävyydet ja aktiviteetit

Turku on monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Yhdistä teatterivierailusi muihin kaupungin kohteisiin!

Turun linna

Turun linna on yksi Suomen merkittävimmistä historiallisista rakennuksista. Linna tarjoaa näyttelyitä ja tapahtumia, jotka kertovat alueen historiasta.

Aboa Vetus & Ars Nova

Aboa Vetus & Ars Nova on ainutlaatuinen museo, jossa yhdistyvät arkeologiset löydöt ja nykytaide. Museo tarjoaa monipuolisia näyttelyitä ja tapahtumia.

Turun tuomiokirkko

Turun Tuomiokirkko on Suomen kansallispyhäkkö ja tärkeä historiallinen nähtävyys. Kirkko sijaitsee aivan kaupungin sydämessä.

Forum Marinum

Forum Marinum on merimuseo ja merikeskus, joka tarjoaa laajan katsauksen Suomen merenkulun historiaan.


Tapahtumat Turussa

Turku tarjoaa runsaasti tapahtumia ympäri vuoden. Tässä muutamia suosittuja tapahtumia:

Turun keskiaikaiset markkinat

Turun keskiaikaiset markkinat on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka vie kävijät matkalle keskiaikaiseen Turkuun.

Ruisrock

Ruisrock on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista musiikkifestivaaleista, joka kerää vuosittain tuhansia musiikin ystäviä Ruissaloon.


Koe kesän parhaat teatterielämykset ja tutustu Turun tarjontaan!

Kesäteatteriin mennään monesti yhdessä, olipa kyseessä perhe, ystäväporukka tai suurempi ryhmä, kuten työyhteisö. Bussilla matkustaminen on mukavin ja vaivattomin tapa päästä kesäteatteriin, sillä se mahdollistaa keskittymisen esityksestä nauttimiseen ilman huolta liikenteestä ja pysäköinnistä. Tilausajot.net-palvelu tarjoaa juuri sinun ryhmällesi sopivan kuljetusvaihtoehdon – valittavana on niin minibusseja, pikkubusseja kuin suuria busseja. Tämä tekee matkasta helppoa ja mukavaa, olipa matkaseurue pieni tai suuri.

Voit lukea lisää Suomen kesäteatteritarjonnasta blogistamme.