Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Espoon tilausajojen hinnat

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Kun ryhdyt suunnittelemaan tapahtumaa tai tilaisuutta, on siirtymät pohdittava jossain kohtaa valmiiksi. Espoossa Tilausajot.netin liikennöitisjäverkostossa on laaja joukko liikennöitisjöitä valmiina tekemään tarjouksen tarjouspyynnöllesi. Tarjolla on kaiken kokoista kalustoa henkilöautotakseista suuriin turistibusseihin. Sinun ei tarvitse tietää minkä kokoisen bussin tarvitset, ammattitaitoinen liikennöitsijäverkostomme tarjoaa antamasi henkilömäärän mukaan oikeaa ratkaisua tarjouksellaan.

Tilausajot.net-palvelu on Espoossa suosittu tapa kilpailuttaa kaiken kokoiset kuljetukset. Saat aina oikean hinnan eikä sinun tarvitse etsiä erikseen Espoolaisten liikennöitsijöiden yhteystietoja. Tilausajot.netissä tavoitat kerralla Espoon toimijat. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat joukon Espoon bussi- ja taksiyrityksiä Tilausajot.netissä. Hintaakaan ei tarvitse arpoa, sillä pystyt vertaamaan hinnat kätevästi suoraan palvelussa ennen tilauksen tekemistä.

Esimerkkinä keskimääräinen tilausajon hinta Espoosta*

  • Tilausajon hinta Espoo - Helsinki 5,8-28 € / hlö
  • Tilausajon hinta Espoo - Vantaa 7,5-30 € / hlö

* Kaikki keskimääräiset esimerkkihinnat perustuvat aiempien tilausten keskiarvolukuihin tilausajoille, jotka ovat kuljetuksia max. 50 hengen ryhmille. Huomioithan, että tilausajon suhteelliseen henkilöhintaan vaikuttaa aina henkilömäärä, tilausajon ajankohta (arki/pyhäpäivä/vuorokauden aika ja sesonkivaihe), tilausajon reitti ja yleinen kustannustaso. Hinnat ovat siis esimerkinomaisia eivätkä käytettävissä lupauksena hintatasosta. Paras tapa selvittää tilausajon hinta on tehdä maksuton ja riskitön tarjouspyyntö Tilausajot.netissä ja saada lista tarjouksista 150 liikennöitsijän verkostoltamme.