Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajo Tampere - Taksit ja bussit yhdestä paikasta

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajo Tampere kaiken kokoisille ryhmille tilausbussilla löytyy yhdellä tarjouspyynnöllä! Tampereen tilausajot ovat kaikki kätevästi yhdessä paikassa - Tilausajot.netissä, josta löytyvät niin taksit ja tilataksit kuin minibussit, pikkubussit kuin linja-autot. Olipa ryhmän koko mikä tahansa, sopiva tilausajobussi Tampereelta löytyy varmasti.

Tilausajohinta Tampereelle tai Tampereelta vaihtelee ryhmän koon, ajankohdan, kilometrien sekä kaluston mukaan. Tilausajot.netin tarjouspyynnön avulla tilausajon hinta Tampereella on helppo selvittää, sillä palvelussa tarjouspyynnön teko on ilmaista ja riskitöntä. Keskimäärin palvelussa saa noin viisi tarjousta yhtä tarjouspyyntöä kohden, mutta isojen kaupunkien kohdalla määrä voi olla toista kymmentä! Suosituimpia kaupunkeja Tampereen lisäksi ovat mm. Helsinki ja Turku.

Ota siis Tilausajot.netin lomakkeen avulla edullinen bussi ryhmällenne Tampereella tai mistä tahansa muusta kaupungista! Tilausajon kilpailutus kannattaa aina ja me teemme sen puolestasi maksutta, jotta sinä voit keskittyä muihin asioihin. Aloita siis täyttämään lomaketta ja ota tilausbussi ryhmälle aina parhaaseen hintaan!