17.01.2020

Tilausajon hinta - mitä maksaa tilausajo?

seteleitä

Tilausajoa suunnitellessa hinta on monen mielessä ja tietenkin jokainen haluaa kustannustehokkaan hinnan ja ennen kaikkea parhaan mahdollisen tilausajon. Mistä hinta sitten koostuu ja paljon tilausajo maksaa?

Tilausajon hinta koostuu monesta eri osa-alueesta. Näitä ovat muun muassa kalusto, polttoaineet, vakuutukset, kuljettajan palkkakustannukset sekä muut kiinteät ja muuttuvat kustannukset. Tilausajot.netissä tarjouspyyntöön voi tulla eri hintaisia tarjouksia ja toisinaan hintahaarukka voi olla suurikin. Tähän voi vaikuttaa esimerkiksi se, että tavoitat myös liikennöitsijät, jotka voivat tehdä tarjouksen naapurikunnasta tai -kaupungista.

Halvin hinta ei aina ole paras ja joskus myös halpa hinta voi näkyä kaluston iässä, jolloin paikalla ei tule uuden karheaa tilausbussia kaikkine lisävarusteineen, vaan peruskuntoinen linja-auto.

Tilausajot.netin valmiin lomakepohjan avulla tarjouspyynnöstä tulee myös täsmällinen, eikä tarjouspyynnöstä jää oleellisia tietoja pois. Palvelun avulla myös tarjoukset vastaavat tarjouspyyntöä.

Jokainen tilausajo on erilainen

Koska tilausajotarjouksien sisältö vaihtelee ja jokainen tarjous on räätälöity kyseisen tilausajoasiakkaan tarpeeseen, myös hinnoissa on vaihtelua. Esimerkiksi aamusta iltaan, koko päivän kestävä tilausajo Tampere - Helsinki - Tampere on kalliimpi kuin saman reitin puolipäivää kestävä tilausajo.

Lisäksi jokaisessa tarjouksessa on hinnan lisäksi määritelty lisätuntihinta. Lisätuntihinta tarkoittaa tarjouksen sisällön ylittävät työtunnit, jotka ovat johtuneet asiakkaasta. Tilausajot.netissä lisätuntihinta keskimäärin on noin 49 euroa. *

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Kuinka paljon tilausajo maksaa?
Halpa bussi ryhmämatkalle näillä vinkeillä
Monta ihmistä mahtuu bussiin?

Tilausajohintoja isolla bussilla kuljettaessa

Listasimme Tilausajot.netin suositumpien tilausajoreittien hintoja*, joissa edestakainen kuljetus on laskettu isolla bussilla, eli 30-50 henkilölle. Huomioithan, että hinnat ovat vain suuntaa antavia ja matkan kesto voi vaihdella yhdestä päivästä useaan päivään. Alla olevassa hintalistauksessa edullisinta hintaa edustaa usein ajo, jossa on voitu hyödyntää toisen ryhmän tyhjäksi jäänyttä paluumatkaa eli ns. tyhjää paluuajoa. Hintalistauksen ylärajoissa mukana voi olla vuorostaan myös lisäpalveluja.

Helsinki - Tampere 400 - 1 500 euroa
Helsinki - Turku 700 - 3 000 euroa
Helsinki - Lahti 300 - 1 100 euroa
Helsinki - Hämeenlinna 300 - 1 200 euroa
Helsinki - Kuopio 980 - 3 000 euroa
Helsinki - Oulu 1 400 - 2 700 euroa
Helsinki - Porvoo 240 - 1 000 euroa

* Lisätuntihinta sekä tilausajojen hintatiedot otettu Tilausajot.netistä 12/2019. Tilausajohinnat otettu hakemalla edestakaisen tilausajotarjouspyyntöön jätettyjen tarjouksien hintoja. Tarjouspyynnöt ovat saattaneet sisältää isompia kokonaisuuksia tai matkan kesto on voinut olla useita päiviä. Esitetyt hinnat eivät edusta Tilausajot.net -palvelussa toimivien liikennöitsijöiden hinnastoja eivätkä ole hintalupauksia.

Takaisin