17.01.2020

Tilausajon hinta - mitä maksaa tilausajo?

Tilausajoa suunnitellessa hinta on monen mielessä ja tietenkin jokainen haluaa kustannustehokkaan hinnan ja ennen kaikkea parhaan mahdollisen tilausajon. Mistä se hinta sitten koostuu ja paljon tilausajo maksaa?

Tilausajon hinta koostuu monesta eri osa-alueesta. Näitä ovat muun muassa kalusto, polttoaineet, vakuutukset, kuljettajan palkkakustannukset sekä muut kiinteät ja muuttuvat kustannukset. Tilausajot.netissä tarjouspyyntöön voi tulla eri hintaisia tarjouksia ja toisinaan hintahaarukka voi olla suurikin. Tähän voi vaikuttaa esimerkiksi se, että tavoitat myös liikennöitsijät, jotka voivat tehdä tarjouksen naapurikunnasta tai -kaupungista.

Halvin hinta ei aina ole paras ja joskus myös halpa hinta voi näkyä kaluston iässä, jolloin paikalla ei tule uuden karheaa tilausbussia kaikkine lisävarusteineen, vaan peruskuntoinen linja-auto.

Tilausajot.netin valmiin lomakepohjan avulla tarjouspyynnöstä tulee myös täsmällinen, eikä tarjouspyynnöstä jää oleellisia tietoja pois. Palvelun avulla myös tarjoukset vastaavat tarjouspyyntöä.

Jokainen tilausajo on erilainen

Koska tilausajotarjouksien sisältö vaihtelee ja jokainen tarjous on räätälöity kyseisen tilausajoasiakkaan tarpeeseen, myös hinnoissa on vaihtelua. Esimerkiksi aamusta iltaan, koko päivän kestävä tilausajo Tampere - Helsinki - Tampere on kalliimpi kuin saman reitin puolipäivää kestävä tilausajo.

Lisäksi jokaisessa tarjouksessa on hinnan lisäksi määritelty lisätuntihinta. Lisätuntihinta tarkoittaa tarjouksen sisällön ylittävät työtunnit, jotka ovat johtuneet asiakkaasta. Tilausajot.netissä lisätuntihinta keskimäärin on noin 49 euroa.*

Tilausajohintoja isolla bussilla kuljettaessa

Listasimme Tilausajot.netin suositumpien tilausajoreittien hintoja*, joissa edestakainen kuljetus on laskettu isolla bussilla, eli 30-50 henkilölle. Huomioithan, että hinnat ovat vain suuntaa antavia ja matkan kesto voi vaihdella yhdestä päivästä useaan päivään. Lisäksi hinnassa voi olla mukana lisäpalveluja.

Helsinki - Tampere 400 - 1 500 euroa
Helsinki - Turku 700 - 3 000 euroa
Helsinki - Lahti 300 - 1 100 euroa
Helsinki - Hämeenlinna 300 - 1 200 euroa
Helsinki - Kuopio 980 - 3 000 euroa
Helsinki - Oulu 1 400 - 2 700 euroa
Helsinki - Porvoo 240 - 1 000 euroa

* Lisätuntihinta sekä tilausajojen hintatiedot otettu Tilausajot.netistä 12/2019. Tilausajohinnat otettu hakemalla edestakaisen tilausajotarjouspyyntöön jätettyjen tarjouksien hintoja. Tarjouspyynnöt ovat saattaneet sisältää isompia kokonaisuuksia tai matkan kesto on voinut olla useita päiviä.

Takaisin