21.12.2022

Kuinka paljon tilausajo maksaa?

bussi pysäköityneenä bussipysäkille

Tilausajon hinta mietityttää monia ja vastaus ei ole aina yksinkertainen. Tilausajot.netissä hintatiedon voi saada jopa minuuttien sisällä tarjouspyynnön teosta, jolloin tilausajon hintatieto on heti tiedossa. Myös ensimmäisenä tullut tarjous kertoo heti suuntaa, missä hinnoissa tilausajon hinta pyörii omalle tilausajomatkalle.

Me Tilausajot.netissä suosittelemme aina tekemään tarjouspyynnön palveluun, sillä ainoastaan tällä tavalla tilausajomatkalle tulee saatua hinta tai hinta-arvio, vaikka tiedot matkasta olisivat vasta alustavia.

Mistä tilausajon hinta koostuu

Tilausajon hinta koostuu useista eri tekijöistä ja ne voivat vaihdella merkittävästi liikennöitsijöiden sekä tilausajomatkojen välillä. Tilausajon hintaan voi vaikuttaa myös omilla valinnoilla, jos tilausajon suhteen ryhmä pystyy joustamaan.

Hinta koostuu muun muassa seuraavista asioista:

  1. Matkan pituus, niin kilometreinä kuin tunteina.
  2. Matkustajien määrä.
  3. Ajankohta (niin viikonpäivä kuin vuodenaika).
  4. Bussin koko, ikä ja varustelutaso.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Vertaa tilausajotarjouksien sisältö ja välty yllätyksiltä
Halpa bussi ryhmämatkalle näillä vinkeillä
Ota nämä viisi asiaa huomioon, kun kilpailutat tilausajon

Ajantasainen tilausajohinta

Ajantasainen hintatieto ei selviä menneitä hintoja katsomassa, vaan ajantasainen hinta muodostuu juuri sillä hetkellä. Tilausajot.net tarjoaa tähän verkon helpoimman työkalun ja palvelun, josta saa tilausajolle ajankohtaisen hinnan.

Parasta palvelussa on se, että tarjouspyynnön voi tehdä täysin riskittä, ilman tilauspakkoa. Palvelussa ei myöskään näytetä tarjouspyynnön jättäjän nimi- tai muita yhteystietoja, joten palvelun käyttö on turvallista. (Huom! Tarjouspyynnön jättäjän nimi- ja yhteystiedot toimitetaan tarjouksen voittaneelle liikennöitsijälle tilausajon vahvistusta varten.)

Tilausajot.netissä on vuodesta 2011 tehty tilausajojen tarjouspyyntöjä ja palvelu on kasvanut Suomen suurimmaksi ja suosituimmaksi tilausajopalveluksi. Käyttäjiä palvelussa on jo yli 68 000. Tiesitkö että yli 90 % käyttäjistä suosittelisi palvelua ystävilleen?*

Välimyyntivarausehto

Välimyyntivarausehto tarkoittaa sitä, että liikennöitsijä voi myydä ja tarjota kuljetuspalveluitansa usealle ostajaehdokkaalle samanaikaisesti, samalle ajankohdalle. Nopein varaaja näistä ostoehdokkaista saa kuljetuspalvelun.

Tilausajot.netissä kaikki tarjoukset tehdään väliimyyntivarausehdoin. Mikäli valinnan jälkeen, liikennöitsijä ilmoittaa, ettei voi ajaa tilausajoa, tilaaja-asiakas voi olla yhteydessä Tilausajot.netin asiakaspalveluun. Tälläisessa tilanteessa avaamme tarjouspyynnön uudelleenvalinta varten.

*Tilausajot.net asiakaskysely 2022

Takaisin