28.06.2022

Tilausajo Oulu ja minibussi ryhmälle

Oulu tilausajo bussi ja taksi risteyksessä

Tilausajo Oulu ja tilausbussit Oulun seudulla kuljettajalla tai ilman on helppo hoitaa yhdestä paikasta. Minibussin vuokraus Oulussa on myös entistä helpompi löytää, sillä Suomen suosituin tilausajosivusto listaa bussit pääkaupunkiseudulta Ouluun sekä Lappiin asti.

Minibussi ryhmälle Oulussa

Minibussilla tarkoitetaan useimmiten vähintään 9 matkustajapaikkaista ja enintään 20 paikkaista linja-autoa. Minibussin määritelmä vaihtelee sen mukaan, keneltä asiaa kysyy. Virallista minibussin määritelmää ei ole, mutta useinmiten minibussissa ei ole wc:tä ja jalkatila on isoa linja-autoa ahtaammat. Lisäksi matkatavaroille ei ole isoille linja-autoilla tyypillistä säilytyspaikkaa penkkien alapuolella.

Minibussin tilaaminen ryhmälle on helppo tehdä kilpailutuksen jälkeen, jolloin alueen minibussien hinnat on selkeästi esillä alekkain. Tällöin vertailu on myös helpompaa, ei ainoastaan hinnan vaan myös kaluston osalta. Tilausajot.net on auttanut kuljettamaan satoja ryhmiä Oulun alueella minibussilla ja palvelun pariin palataan kerta toisensa jälkeen.

Tilausajo Oulu hintatiedot

Oulun tilausajojen hintatiedot on helppo selvittää yhdellä tarjouspyynnöllä. Ilmaisen ja riskittömän kilpailutuksen avulla saa helposti ajantasaisen hintatiedon linja-autolle Oulussa. Valitettavasti polttoaineen hinnan noustua myös tilausajoissa on nähty hinnannousua, mutta edelleen bussilla liikkuminen on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto yksityisautoilulle. Lisäksi linja-auto on ekologisempi kuin useampi bensiinillä kulkeva henkilöauto. Joten jos mietit tilaataanko bussi vai kuljetaanko omilla autoilla, niin vastaus on helppo.

Oulussa on paljon tehtävää, nähtävää ja koettavaa. Tiesitkö, että Oulu on Tilausajot.netissäkin yksi suosituimmista kohteista? Kannattaakin ottaa bussi ryhmälle ja lähteä tilausajolla kohti Oulua.

Miten tehdä tilausajojen hintavertailu?

Hintatiedustelu ja tilausajojen hintavertailu alkaa aina tilausajon tarpeesta. Kun henkilökuljetuksen tarve on ilmaantunut, kannattaa ensimmäiseksi suunnata Tilausajot.netin verkkosivuille täyttämään tilausajon tarjouspyyntölomake. Lomake on helppo ja yksinkertainen täyttää ja jokaisen kysymyksen kohdalla oleva kysymysmerkki-ikoni auttaa yleisin kysyttyihin kysymyksiin. Lisäksi avulias asiakaspalvelu auttaa niin chatissa, puhelimessa kuin sähköpostitse.

Lomakkeella annetaan ensin tilausajoa koskevat tiedot ja lopuksi annetaa omat yhteystiedot. Sähköpostiosoite ja itse valitsema salasana toimivat jatkossa tunnuksina palveluun. Jatkossa palvelusta lähetetään sähköpostitietoja koskien tarjouspyyntöä, kuten tieto tulleista tarjouksista. Hintavertailu ja tarjouksen valinta tapahtuu kirjautuneena Tilausajot.netiin. Kilpailutuksen päätteeksi voi palvelusta tulostaa kilpailutuksen yhteenvedon pdf-tiedostoksi. Kilpailutuksen ja valinnan jälkeen, tilausmatkaa voi jäädä odottamaan rauhallisin mielin.

Takaisin