Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajohinnasto kaiken kokoisille linja-autoille

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajohinnaston ja tilausajojen hinnat selvität helposti Tilausajot.net-palvelun ilmaisen kilpailutuksen avulla. Tekemällä yhden tilausajon tarjouspyynnön, tavoitat taksit ja bussit Suomesta. Palvelun käyttö on siis helppoa ja nopeaa - sinulle jää aikaa muihin askareisiin!

Tilausajon hintaan vaikuttavat monet eri tekijät ja palvelusta on helppo saada hyvä sekä edullinen bussi vaivattomasti. Joten, kun haluat selvittää tilausajon hinnastoa, jätä omasta tilausajotarpeestasi tarjouspyyntö. Tarjouspyyntö välitetään palvelua käyttäville liikennöitsijöille, joiden erikoisalaa ovat tilausajot ja tilausmatkat. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi ja voit vertailla tilausajojen hintoja helposti kirjautumalla Tilausajot.netiin tunnuksillasi.