Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Hinta-arvio tilausajollesi ilmaisella kilpailutuksella

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Hinta-arvio tilausajolle hakusessa? Olet tullut oikeaan paikkaan: Suomen suurimmalle tilausajosivustolle Tilausajot.netiin. Palvelun avulla voit selvittää helposti tilausajon hinta-arvion täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Välitämme tarjouspyyntösi verkostomme liikennöitsijöille, jotka jättävät tarjouksen esittelen palvelunsa. Saat hyvän hinta-arvion matkallesi ja keskimäärin yhteen tarjouspyyntöön tulee noin viisi tarjousta. Palvelu ei velvoita sinua mihinkään, joten voit kilpailuttaa kyytitarpeesi ilman riskejä. Mikäli jonkin tarjouksen sisältö tuntuu hyvältä, voit helposti yhdellä klikkauksella hyväksyä sopivan tarjouksen ja liikennöitsijä ottaa sinuun yhteyttä.