Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Linnanmäki kuljetukset busseilla ja takseilla

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Linnanmäki on Suomen ensimmäinen ja varmasti tunnetuin huvipuisto, joka sijaitsee Helsingissä. Linnanmäki - eli Lintsi, on kävijämäärältään Suomen suosituin huvipuisto ja puistosta löytyykin laitteita monenlaiseen makuun. Linnanmäen suosituin ja legendaarisin laite on puinen vuoristorata, joka on otettiin käyttöön vuonna 1951! Itse huvipuisto on avattu vuonna 1950.

Linnanmäki on erityisen suosittu luokkaretkikohde kaikissa ikäluokissa. Tällöin helpoin tapa on ottaa luokkaretkelle bussikuljetus siirtymisiin. Tilausajot.netin kautta on haettu ja toteutettu satoja luokkaretkikuljetuksia niin Linnanmäelle kuin muihin Suomen huvipuistoihin, kuten Särkänniemeen ja Tykkimäkeen.

Tilausajot.net on Suomen suosituin tilausajosivusto, joka kerää yhteen tilausbussit Suomessa. Palveluamme käyttävät yli 150 liikennöitsijää ja taksiyrittäjää ympäri Suomen, jotka tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä. Olipa seurueesi minkä kokoinen tahansa, jätä tilausajon tarjouspyyntö ja löydä paras hinta.