Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajo Turku - Paras hinta tilausbussille

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajo Turku on vaivatonta kilpailuttaa yhdellä tilausajon tarjouspyyntölomakkeen avulla. Nimittäin tällä tavalla tavoitat heti Turun alueen bussi- ja taksiyritykset. Lomake on helppo ja yksinkertainen täyttää ja näin saat varmasti myös tarvittavat tiedot heti liikennöitsijälle.

Turku on yksi suosituimmista tilausajokaupungeista, joten sopivan tarjouksen tullessa kohdalle, kannattaa varata bussi samantien sillä kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin. Tämä tarkoittaa sitä, että liikennöitsijä voi myydä palveluitaan samalle ajankohdalle myös muille ostajaehdokkaille ja nopein varaaja voittaa. Välimyyntivarausehto on oletuskäytäntö tilausajoalalla.

Jätä siis riskitön ja ilmainen tarjouspyyntö kotimaiselle Tilausajot.net-palveluun. Tiesitkö, että palvelulla on yli 55 000 käyttäjää ja asiakaskyselyn mukaan yli 90 % suosittelisi palvelua ystävilleen. Lue myös käyttäjien kokemuksia Tilausajot.netistä.

Sinua saattaisi kiinnostaa:
Turun liikennöitsijät mukana Tilausajot.netissä