Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Tilausajo Turku - Paras hinta tilausbussille

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajo Turku on vaivatonta kilpailuttaa yhdellä tilausajon tarjouspyyntölomakkeen avulla. Nimittäin tällä tavalla tavoitat heti Turun alueen bussi- ja taksiyritykset. Lomake on helppo ja yksinkertainen täyttää ja näin saat varmasti myös tarvittavat tiedot heti liikennöitsijälle.

Turku on yksi suosituimmista tilausajokaupungeista, joten sopivan tarjouksen tullessa kohdalle, kannattaa varata bussi samantien sillä kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin. Tämä tarkoittaa sitä, että liikennöitsijä voi myydä palveluitaan samalle ajankohdalle myös muille ostajaehdokkaille ja nopein varaaja voittaa. Tämä on tavallinen käytäntö tilausajoissa.

Jätä siis riskitön ja ilmainen tarjouspyyntö kotimaiselle Tilausajot.net-palveluun. Tiesitkö, että palvelulla on yli 55 000 käyttäjää ja asiakaskyselyn mukaan yli 90 % suosittelisi palvelua ystävilleen. Lue myös käyttäjien kokemuksia Tilausajot.netistä.