Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tahko - Bussit, minibussit ja taksit

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tahko sijaitsee Kuopion liepeillä, jonne on helppo matkata minibussilla sekä isommalla linja-autolla ympäri Suomen! Tilausajot.netin ilmaisen kilpailutuksen avulla on helppoa löytää sopiva bussikuljetus ja mikä parasta, aina parhaaseen hintaan! Tilausajot.net tarjoaa ilmaisen ja riskittömän kilpailutuksen, jonka avulla voi tehdä tilausajojen hintavertailua.

Joten kun pohdit laskettelu- tai lautailumatkaa Tahkolle, lähde täyttämään tarjouspyyntölomake ja me kilpailutamme sen! Mikäli kaipaat vinkkejä muista hiihtokeskuksista, kurkkaa mitä muita vaihtoehtoja sinulla oli laskettulomalle