Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Oulun taksikuljetukset puolestasi ennakkoon kilpailutettuna

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Taksi Oulussa hakusessa tai mietitkö miten tekisit taksin ennakkotilauksen? Me Tilausajot.netissä kilpailutamme ilmaiseksi puolestasi taksikuljetukset Oulun seudun taksiyrityksillä. Täytä Oulun alueen taksi- ja bussikuljetustarpeestasi helppo tarjouspyyntölomakkeemme ja pyydämme tarjouspyyntöön alueen liikennöitisjöiltä tarjoukset.

Oli kuljetustarpeesi yhden ihmisen siirtymä taksilla Oulussa tai satojen ihmisten kuljetus linja-autolla Oulun alueella saat aina parhaan hinnan kuljetuksellesi jättämällä tarjouspyynnön kuljetuksesta ennakkoon Tilausajo.net -palvelussa. Kilpailutamme Oulun seudun taksi- ja linja-auto-kuljetukset puolestasi maksutta ja kuluitta! Tilausajot.net -palvelun kautta hankit helposti myös tilausbussin Oulussa.