Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Turun liikennöitsijät mukana Tilausajot.netissä

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Kun tarvitset tilausajobussia Turusta tai tilausajokuljetusta Turun seudulta on helpoin tapa käyttää Tilausajot.net-palvelua. Tilausajot.net on maksuton ja vaivattomin tapa kilpailuttaa ja pyytää tarjoukset linja-auto- tai minibussikuljetuksesta ryhmälle Turussa.

Tilausajot.net Turku kattaa suuren osan Turun seudun liikennöitsijöistä. Palvelussa tarjoamassa olevia liikennöitsijöitä toimialueella Turku ovat mm. Rindellin Liikenne, Liikenne Vesma, Turkubus ja Jalobus. Tavoitat kaikki nämä ja useat muut tilausajoliikennöitsijät Turussa yhdellä tarjouspyynnöllä Tilausajot.netissä. Tarjouspyynnön jälkeen vastaanotat tarjoukset helposti vertailtaviksi yhteen paikkaan. Vertailun jälkeen voit tehdä palvelun kautta tilauksen ja liikennöitsijä on sinuun muutaman päivän sisällä yhteydessä.