01.03.2021

Tilausajo Turkuun pikkubussilla on hyvä idea

Talvinen Turun satama ja Turun linna

Tilausajot Turkuun pikkubussilla tai linja-autolla on suosittuja tapoja hoitaa siirtymiset. Tilausajo voi olla Turun sisällä tapahtuma siirtyminen tai se voi olla toiselta paikkakunnalta alkava tilausajo, jonka matkakohteena on Turku. Suomen suurimmalla tilausajosivustolla Turku on kolmanneksi suosituin kaupunki tilausajoissa. Tilausajot.netistä löytyvätkin niin minibussit, pikkubussit, linja-autot sekä taksit, joilla onnistuvat kaiken kokoiset tilausajot ryhmille helposti ja luotettavasti.

Tilausajo hinta-arvio Turkuun on helppo selvittää yhdellä tilausajon tarjouspyynnöllä. Merkitse lähtöpaikka sekä matkakohde Turussa. Paljon sitten tilausajo Turkuun maksaa? Hinta voi vaihdella todella paljon ja siihen vaikuttavat niin ajoneuvon koko, tilausajon kesto, vuodenaika ja viikonpäivä. Eli tilausajosta kannattaa aina jättää tarjouspyyntö ja ottaa oikea hinta tilausajolle.

Miksi ottaa tilausbussi Turkuun?

Moni miettii miksi kannattaisi ottaa omalle ryhmälle tilausbussi. Suurin syy on helppous ja vaivattomuus. Tilausajoissa tilaaja saa valita tarkat lähtöpaikat, pysähdykset ja määränpään sekä milloin lähdetään matkaan. Toki ammattitaitoiset liikennöitsijät auttavat kaikissa askarruttavissa kysymyksissä mitä tulee tilausajon suunnitteluun.

Kun matkataan omalla porukalla, ei myöskään bussiin tulee ulkopuolisia (paitsi tietenkin kuljettaja). Matkanteko on hauskempaa kun saa istua oman porukan kesken koko matkan, eikä tarvitse miettiä muita matkustajia. Tilausajossa voi myös laittaa omat musiikit soimaan, jos kyseessä on vaikkapa polttarikuljetus.

Kohdevinkit Turkuun

Yli 700 vuotias Turun Linna on yksi Turun tunnetuimpia maamerkkejä ja matkailukohteita. Linna on aikanaan toiminut puolustuslinnana, hovina, hallinnon keskuksena, vankilana, varastona sekä kasarmina. Turun Linna tuhoutui vuonna 1941 pahoin pommituksessa ja sodan jälkeen linna restauroitiin vanhaan loistoonsa.

Turku on tunnettu jokilaivoistaan, joita löytyy Aurajoen molemmin puolin. Valinnan varaa riittää ja Turussa ehdottomasti kannattaa käydä esimerkiksi drinkeillä joistakin jokilaivoista.

Luostarinmäen käsityöläismuseo tarjoilee aikamatkan 1800-luvun turkulaisten elämään. Luostarinmäki säästyi vuoden 1827 Turun palolta, joten alueen kujat, pihat ja kodit henkivät vanhaa aikaa. Lisäksi museossa pääsee tutustumaan entisaikojen käsityöammatteihin.

Muista käydä katsomassa ja nappaamassa selfie Suomen suurimman päivänkakkaran kanssa, joka sijaitsee Forum Marinumin pihalla. Lisäksi kannattaa käydä ihastelemassa purjelaiva Suomen Joutsenta.

Bussikuljetuksen kilpailutus

Kun tilausajo Turkuun on edessä ja ajankohta selvillä, kannattaa täyttää tilausajon tarjouspyyntölomake. Se on ilmaista ja keskimäärin tarjouksia tulee noin viisi kappaletta. Tilausajon hinta-arvio selviää siis nopeasti ja helposti yhden lomakkeen avulla (mikä on myös todella helppo täyttää). Muista myös, että tavoitat samalla tarjouspyynnöllä myös taksit, joten voit ottaa myös taksimatkan Turkuun! Kilpailutuksen jälkeen varaa bussi helposti ja tilausajo Turkuun voi alkaa.

Takaisin