10.08.2021

Suomen suosituimmat tilausajokaupungit

tie keskellä järveä Suomessa

Tilausajo bussilla tai taksilla on suosittu ja mutkaton tapa matkustaa pitkin Suomea. Isompien ryhmien kohdalla usein valitaan linja-autokuljetus yksityisautoilun sijaan. Myös pienemmät ryhmät ovat löytäneet bussilla matkustamisen helppouden. Linja-auto ei tarkoita aina 50 paikkaista ajoneuvoa, vaan busseja löytyy tänä päivänä runsaasti kaikissa kokoluokissa. Pikkubussi ryhmälle on nykyään yleinen toive, joita haetaankin vuosittain tuhansia Tilausajot.netissä.

Kotimaan matkailu on nykyään todella suosittua ja suositut matkakohteet houkuttelevat entistä enemmän matkailijoita. Tilausajot.netissä haetaan suosittuihin matkakohteisiin, kuten Linnanmäelle tai Lappiin satoja erilaisia bussikuljetuksia ryhmille.

Helsinki

Helsinki on ryhmien bussikuljetuksissa selkeästi Suomen suosituin kaupunki. Monen tilausajon matkakohde tai lähtöpaikka on Helsinki. Lisäksi paljon haetaan tilausajoja Helsingin sisällä. Näitä ovat usein polttarit, hääkuljetukset kirkolta juhlapaikalle sekä tavalliset siirtymiset paikasta A paikkaan B.

Tilausajot.netin liikennöitsijäverkoston taksi- ja bussiyrityksistä myös iso osa on Helsingistä (tai muualta pääkaupunkiseudulta), joka tarkoittaa myös reilusti tarjouksia Helsingin alueen tilausajon tarjouspyyntöön. Älä siis ylläty mikäli saat toista kymmentä tarjousta Helsingn seudulle suunnattuun tilausajon tarjouspyyntöösi.

Tilausbussi Helsingissä on myös loistava niille, jotka eivät pidä ruuhkaisessa Helsingissä ajamisesta. Tilausbussin ammattitaitoinen kuljettaja hoitaa tilausajon turvallisesti matkakohteeseen niin Helsingissä kuin missä tahansa muuallakin Suomessa.

Lue matkavinkit Helsinkiin artikkelistamme:
Tilausajo Helsinkiin - Vinkit täydelliseen Helsinki-päivään

Tampere

Tampereelle ryhmät suuntaavat linja-autolla, pikkubussilla ja taksilla toiseksi eniten Tilausajot.netin tilastojen mukaan. Tampereella yksi suosituimpia matkakohteita on ehdottomasti kaikille tuttu Särkänniemi, joka sattuu olemaan myös yksi Suomen suosituimpia huvipuistoja. Särkänniemeen haetaan niin koululaisten luokkaretkikuljetuksia kuin kaveriryhmien tilausajoja.

Tampereelle tehdään paljon ryhmämatkoja linja-autolla Helsingistä, josta ajomatka kestää noin 2 tuntia. Matkustusmukavuuden takaa väljä jalkatila sekä ammattikuljettaja, joka tietää reitit sekä minne matka vie.

Lue matkavinkit Tampereelle artikkelistamme:
Tilausajo Tampereelle - viisi matkailuvinkkiä

Turku

Kolmanneksi suosituin kaupunki on Turku. Tilausajobussi Turkuun on suosittu tapa hoitaa siirtyminen kauniiseen Aurajoen maisemiin. Turussa houkuttelee tilausajoasiakkaita niin Turunlinna kuin Ruisrock, jossa legendan mukaan paistaa aina aurinko. Pienemmille porukoille pikkubussi Turkuun on isoa linja-autoa kätevämpi tapa matkata.

Bussin tarjouspyyntö Turkuun kannattaakin ehdottomasti jättää Tilausajot.netiin ja lähteä kokemaan kaunis Turku!

Lue matkavinkit Turkuun artikkelistamme:
Tilausajo Turkuun pikkubussilla on hyvä idea

Takaisin