Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Särkänniemeen bussilla parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Särkänniemi on yksi Suomen suosituimpia huvipuistoja ja suosittu luokkaretkikohde. Särkänniemestä löytyy yli 30 huvipuistolaitetta, erilaisia pelejä sekä Koiramäen eläinpuisto. Särkänniemestä löytyy siis kaikenlaisille huvittelijoille varmasti jotakin! Tilausajot.net suosittelee lämpimästi kokeilemaan koko perheen Crazy Bus -laitetta!

Tiesitkö, että Särkänniemi on ensimmäisenä huvipuistona Suomessa saanut Sustainable Travel Finland -merkin, joka kertoo arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen!

Särkänniemelle haetaan paljon luokkaretkikuljetuksia bussilla ja Tilausajot.netin avulla tilausajon kilpailutus ja bussin varaus on helppoa ja tehokasta. Kauttamme onnistuu isojen ryhmien siirtymiset kuin muutaman hengen tilausajot. Tilausajot.net on kotimainen palvelu, joka kerää yhteen niin taksit kuin bussit.

Tilausajot.netiä käyttävät yli 140 liikennöitsijää ja taksiyrittäjää ympäri Suomen, jotka tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä. Olipa seurueesi minkä kokoinen tahansa, jätä tilausajon tarjouspyyntö ja löydä paras tarjous Särkänniemeen.