Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausbussin kilpailutus on helppoa ja ilmaista

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausbussi on loistava tapa hoitaa yrityksen ja yhdistyksien siirtymiset ja päiväretket. Lisäksi tilausbussi on paras keino hoitaa leirikoulun ja luokkaretkien kuljetukset. Tilausbussilla liikkuvat helposti myös urheiluseurat ja -joukkueet. Sopivan bussin löytäminen ja varaaminen on helpointa tehdä Tilausajot.netin ilmaisen kilpailutuksen avulla. Kolmen helpon stepin avulla sopiva tilausbussi löytyy helposti ja nopeasti:

1. Jätä maksuton tarjouspyyntö Tilausajot.netin valmiin lomakkeen avulla.
2. Odota tarjouksia ja keskity aivan muihin asioihin.
3. Vertaile tarjouksia ja sopivan tullessa kohdalle tee valinta ja varaa bussi

Tilausajot.netissä tarjouspyynnön jättäminen ei ainoastaan ole ilmaista, vaan täysin riskitöntä! Palvelussa ei ole tilauspakkoa, vaan mikäli mikään tarjous ei ole tarpeisiin sopiva - voi kaikki tarjoukset hylätä. Tilausajot.netin palveluun luottavat erilaiset yritykset, yhdistykset, koulut, urheiluseurat, seurakunnat sekä yksityishenkilöt. Käyttäjinä Tilausajot.netiin luottavat muun muassa LähiTapiola, Martat ja Parasta Lapsille Ry.

Tilausbussien lisäksi palvelusta voi kilpailuttaa ja ennakkotilata taksikuljetukset helposti! Tilausajot.netistä löytyvät aina alle neljän matkustajan taksit, tilataksit kuin premium-taksit. Palvelussa kilpailutetaan erityisen paljon takseja ja tilatakseja lentokenttäkuljetuksiin ja -siirtymiin.