Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Tilausbussi hinta selvitää helposti ja luotettavasti

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausbussi hinta on helpoin selvittää Tilausajot.netin avulla. Tarjouspyyntö on helppo tehdä valmiin lomakepohjan avulla ja tarjouspyyntö välitetään kaikille palvelua käyttäville liikennöitsijöille, joita on mukana jo yli 140 ympäri Suomen. Tarjouksista löytyy helposti ja nopeasti sopiva tilausbussi yhdellä tarjoupyynnöllä ja mikä parasta - palvelun käyttö on täysin riskitöntä!

Tilausbussi ryhmälle Helsinki minibussilla ja pikkubussilla löytyy helpoiten Tilausajot.netin kilpailutuksen avulla. Maksuton kilpailutus antaa myös helposti myös parhaan hinnan tilausbussille.

Tarjouspyyntö kannattaa jättää hyvissä ajoin, jotta mahdollisimman moni liikennöitsijä ehtii nähdä tarjouspyynnön ja jättää tarjouksensa. Tilausbussia etsiessä on hyvä muistaa että etenkin toukokuu ja marras-joulukuun vaihde ovat liikennöitsijöillä kiireistä aikaa.