Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausbussi hinta selvitää helposti ja luotettavasti

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausbussi hinta on helpoin selvittää Tilausajot.netin avulla. Tarjouspyyntö on helppo tehdä valmiin lomakepohjan avulla ja tarjouspyyntö välitetään kaikille palvelua käyttäville liikennöitsijöille, joita on mukana jo yli 150 ympäri Suomen. Tarjouksista löytyy helposti ja nopeasti sopiva tilausbussi yhdellä tarjoupyynnöllä ja mikä parasta - palvelun käyttö on täysin riskitöntä!

Tilausbussi ryhmälle Helsinki minibussilla ja pikkubussilla löytyy helpoiten Tilausajot.netin kilpailutuksen avulla. Maksuton kilpailutus antaa myös helposti myös parhaan hinnan tilausbussille.

Tarjouspyyntö kannattaa jättää hyvissä ajoin, jotta mahdollisimman moni liikennöitsijä ehtii nähdä tarjouspyynnön ja jättää tarjouksensa. Tilausbussia etsiessä on hyvä muistaa että etenkin toukokuu ja marras-joulukuun vaihde ovat liikennöitsijöillä kiireistä aikaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
Tilausbussien hinnat Helsingissä
Bussifirmat Suomessa - tilausbussien kilpailutus