Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Bussin vuokraus - Linja-auto ryhmälle

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Bussin vuokraus onnistuu helposti Tilausajot.netin kautta niin kuskilla kuin ilman! Bussin vuokrauksessa tulee ottaa huomioon muutamia asioita, joista tärkein on ehdottomasti se, että kuljettajalla on vaadittava ajo-oikeus voimassa. Mikäli luotettava kuljettaja löytyy omasta takaa, voi bussin vuokraus tulla halvemmaksi kuin bussikuljetus tilausajona, jossa kuljettaja tulee kyseiseltä bussiyritykseltä.

Bussin vuokraus tapahtuu käytännössä niin, että ensin jätetään tarjouspyyntö Tilausajot.netiin, jossa valmiin tarjouspyyntölomakkeen tekstikentässä ilmoitetaan, että kyseessä on bussin vuokraus ilman kuljettajaa. Tämän jälkeen voi rauhassa odotella tarjouksia ja keskittyä muihin askareisiin. Sähköpostiin lähetetään tieto uusista tarjouksista. Ilmoitettuun määräaikaan mennessä liikennöitsijät voivat tehdä tarjouksia tarjouspyyntöösi ja sopivan tarjouksen tullessa kohdalle, voit tarjouksen hyväksyä vaikka samantien.

Bussin vuokraushinta vaihtelee niin paikkakuntakohtaisesti kuin liikennöitsijäkohtaisesti. Veloitus voi tapahtua kilometrien mukaan tai vuokraukselle voi olla kiinteä summa. Bussia vuokratessa kannattaa varmistaa mikä on vahinkotapauksissa omavastuun määrä sekä tarkistaa minkä ajo-oikeuden kyseisen pikkubussin/bussin kuljettamiseen vaaditaan.