Bussin vuokraus onnistuu helposti Tilausajot.netin kautta niin kuskilla kuin ilman! Bussin vuokrauksessa tulee ottaa huomioon muutamia asioita, joista tärkein on ehdottomasti se, että kuljettajalla on vaadittava ajo-oikeus voimassa. Mikäli luotettava kuljettaja löytyy omasta takaa, voi bussin vuokraus tulla halvemmaksi kuin tilausajo, jossa kuljettaja tulee kyseiseltä bussiyritykseltä.

Bussin vuokraus tapahtuu käytännössä niin, että ensin jätetään tarjouspyyntö Tilausajot.netiin, jossa valmiin tarjouspyyntölomakkeen tekstikentässä ilmoitetaan, että kyseessä on bussin vuokraus ilman kuljettajaa. Tämän jälkeen voi rauhassa odotella tarjouksia ja keskittyä muihin askareisiin. Sähköpostiin lähetetään tieto uusista tarjouksista. Ilmoitettuun määräaikaan mennessä liikennöitsijät voivat tehdä tarjouksia tarjouspyyntöösi ja sopivan tarjouksen tullessa kohdalle, voit tarjouksen hyväksyä vaikka samantien.

Bussin vuokraushinta vaihtelee niin paikkakuntakohtaisesti kuin liikennöitsijäkohtaisesti. Veloitus voi tapahtua kilometrien mukaan tai vuokraukselle voi olla kiinteä summa. Bussia vuokratessa kannattaa varmistaa mikä on vahinkotapauksissa omavastuun määrä sekä tarkistaa minkä ajo-oikeuden kyseisen pikkubussin/bussin kuljettamiseen vaaditaan.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.