Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Kankaanpään kesäteatteri

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tervetuloa Kankaanpäälle Veneskosken kesäteatteriin!

Kankaanpään kesäteatteri sijaitsee kauniilla paikalla luonnonkauniissa ympäristössä, tarjoten unohtumattomia teatterielämyksiä. Teatteri tunnetaan laadukkaasta ohjelmistostaan, joka viihdyttää kaikenikäisiä katsojia.

  • Sijainti: Kankaanpää.
  • Ympäristö: Kaunis ja vehreä luonto ympäröi teatteria.
  • Lisätiedot ja liput: Veneskosken kesäteatteri

Kankaanpään kesäteatterin ohjelmistossa on monipuolisia esityksiä, jotka vaihtelevat komedioista draamoihin. Teatteri tarjoaa laadukkaita ja viihdyttäviä esityksiä, jotka koskettavat ja naurattavat katsojia.


Kankaanpään nähtävyydet ja aktiviteetit

Kankaanpää on viehättävä kaupunki, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Yhdistä teatterivierailusi muihin kaupungin kohteisiin!

Kankaanpään taidekehä

Kankaanpään Taidekehä on ainutlaatuinen ulkoilmataidenäyttely, joka kiertää kaupungin ympäri. Taidekehässä on esillä paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksia.

Geopark Karvianjärvi

Geopark Karvianjärvi tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen geologisiin erityispiirteisiin. Alueella on kauniita luontopolkuja ja näköalapaikkoja.

Kankaanpään kirkko

Kankaanpään Kirkko on historiallinen rakennus, joka tarjoaa rauhallisen paikan hiljentymiseen ja kauniita arkkitehtonisia yksityiskohtia.

Kankaanpään luontopolut

Kankaanpään alueella on useita luontopolkuja, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Polut vievät sinut kauniiden metsien ja järvien äärelle.


Tapahtumat Kankaanpäässä

Kankaanpäässä järjestetään runsaasti tapahtumia ympäri vuoden. Tässä muutamia suosittuja tapahtumia:

Kankaanpään kesäjuhlat

Kankaanpään Kesäjuhlat ovat vuosittainen tapahtuma, joka tuo yhteen paikalliset asukkaat ja matkailijat. Juhlat tarjoavat monipuolista ohjelmaa, kuten musiikkia, tanssia ja herkullista ruokaa.

Luontopäivät Kankaanpäässä

Luontopäivät Kankaanpäässä ovat tapahtuma, jossa juhlistetaan luonnon monimuotoisuutta ja ympäristön suojelua. Tapahtuma tarjoaa luontoretkiä, työpajoja ja luentoja.

Kankaanpään musiikkipäivät

Kankaanpään musiikkipäivät ovat vuosittainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen musiikin ystäviä. Päivät tarjoavat konsertteja ja musiikkiesityksiä eri genreistä.