Bussi kaikissa kokoluokissa aina minibussista pikkubussiin sekä tavallisesta bussista suureen yli 60 hengen bussiin löytyy Tilausajot.netin valikoimasta. Tilausajot.netissä on yli 200 bussiyritystä, joiden valikoimasta löytyy kaikenlaista ja kokoista kalustoa. Palvelusta on helppo tavoittaa myös taksiyritykset, joilta löytyvät pienemmät henkilöauton kokoiset taksit sekä tilataksit.

Tiesitkö, että kun etsit bussia 8 henkilölle kuljetus tapahtuu usein minibussilla tai pikkubussilla? Yli 10 henkilön bussikuljetus tapahtuu myös usein pikkubussilla, sillä usein pikkubussissa paikkoja voi olla 18. Tätä suuremmat bussikyydit onnistuu helposti isommalla bussilla, jossa on myös enemmän jalkatilaa sekä tilaa matkatavaroille. Ei ole siis lainkaan epätavallista, että tilausajo tehdään isolla bussilla, vaikka tilausajoasiakas ryhmänsä kanssa mahtuisi minibussiin.

Bussin kilpailutus on tehty Tilausajot.netin tarjouspyyntölomakkeella todella helpoksi. Lomakkeen täyttö onnistuu muutamassa minuutissa ja bussiyritykset saavat tarjouspyynnön heti omaan bussiyritysten verkkopalveluunsa. Suosittelemme jättämään vähintään muutaman päivän vastausaikaa. Vastaukset tulevat kootusti Tilausajot.netiin, jonne tunnukset saa ensimmäisen tarjouspyynnön yhteydessä. Lisäksi tarjoukset välitetään myös sähköpostiin. Useat bussifirmat ovat myös esitelleet oman bussikalustonsa esittelysivuillaan, joihin pääset helposti saamasi tarjouksen yhteydessä. Muista myös tarkistaa bussiyrityksen saama asiakaspalaute, joka näkyy myös samalla sivustolla bussikuvien alapuolella.

Mikäli olet kiinnostunut ainoastaan bussin vuokraamisesta, muista kirjoittaa tekstikenttään asiasta. Palvelun kautta monet tilausajoasiakkaat, joilla on ollut kuljettaja omasta takaa ovat ottaneet vuokrabussin Tilausajot.netistä. Tällöin kannattaa muistaa, että kuljettajalla on bussin ajamiseen vaadittu ajo-oikeus.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.