Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Bussi kaikenlaisille ryhmille - kilpailuta ilmaiseksi ja ota paras

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Bussi kaikissa kokoluokissa aina minibussista pikkubussiin sekä tavallisesta bussista suureen yli 60 hengen bussiin löytyy Tilausajot.netin valikoimasta. Tilausajot.netissä on yli 200 bussiyritystä, joiden valikoimasta löytyy kaikenlaista ja kokoista kalustoa. Palvelusta on helppo tavoittaa myös taksiyritykset, joilta löytyvät pienemmät henkilöauton kokoiset taksit sekä tilataksit.

Tiesitkö, että kun etsit bussia 8 henkilölle kuljetus tapahtuu usein minibussilla tai pikkubussilla? Yli 10 henkilön bussikuljetus tapahtuu myös usein pikkubussilla, sillä usein pikkubussissa paikkoja voi olla 18. Tätä suuremmat bussikyydit onnistuu helposti isommalla bussilla, jossa on myös enemmän jalkatilaa sekä tilaa matkatavaroille. Ei ole siis lainkaan epätavallista, että tilausajo tehdään isolla bussilla, vaikka tilausajoasiakas ryhmänsä kanssa mahtuisi minibussiin.

Bussin kilpailutus on tehty Tilausajot.netin tarjouspyyntölomakkeella todella helpoksi. Lomakkeen täyttö onnistuu muutamassa minuutissa ja bussiyritykset saavat tarjouspyynnön heti omaan bussiyritysten verkkopalveluunsa. Suosittelemme jättämään vähintään muutaman päivän vastausaikaa. Vastaukset tulevat kootusti Tilausajot.netiin, jonne tunnukset saa ensimmäisen tarjouspyynnön yhteydessä. Lisäksi tarjoukset välitetään myös sähköpostiin. Useat bussifirmat ovat myös esitelleet oman bussikalustonsa esittelysivuillaan, joihin pääset helposti saamasi tarjouksen yhteydessä. Muista myös tarkistaa bussiyrityksen saama asiakaspalaute, joka näkyy myös samalla sivustolla bussikuvien alapuolella.

Mikäli olet kiinnostunut ainoastaan bussin vuokraamisesta, muista kirjoittaa tekstikenttään asiasta. Palvelun kautta monet tilausajoasiakkaat, joilla on ollut kuljettaja omasta takaa ovat ottaneet vuokrabussin Tilausajot.netistä. Tällöin kannattaa muistaa, että kuljettajalla on bussin ajamiseen vaadittu ajo-oikeus.