Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Bussi kaikenlaisille ryhmille - kilpailuta ilmaiseksi ja ota paras

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Bussi kaikissa kokoluokissa aina minibussista pikkubussiin sekä tavallisesta bussista suureen yli 60 hengen bussiin löytyy Tilausajot.netin valikoimasta. Tilausajot.netissä on yli 200 bussiyritystä, joiden valikoimasta löytyy kaikenlaista ja kokoista kalustoa. Palvelusta on helppo tavoittaa myös taksiyritykset, joilta löytyvät pienemmät henkilöauton kokoiset taksit sekä tilataksit.

Tiesitkö, että kun etsit bussia 8 henkilölle kuljetus tapahtuu usein minibussilla tai pikkubussilla? Yli 10 henkilön bussikuljetus tapahtuu myös usein pikkubussilla, sillä usein pikkubussissa paikkoja voi olla 18. Tätä suuremmat bussikyydit onnistuu helposti isommalla bussilla, jossa on myös enemmän jalkatilaa sekä tilaa matkatavaroille. Ei ole siis lainkaan epätavallista, että tilausajo tehdään isolla bussilla, vaikka tilausajoasiakas ryhmänsä kanssa mahtuisi minibussiin.

Bussin kilpailutus on tehty Tilausajot.netin tarjouspyyntölomakkeella todella helpoksi. Lomakkeen täyttö onnistuu muutamassa minuutissa ja bussiyritykset saavat tarjouspyynnön heti omaan bussiyritysten verkkopalveluunsa. Suosittelemme jättämään vähintään muutaman päivän vastausaikaa. Vastaukset tulevat kootusti Tilausajot.netiin, jonne tunnukset saa ensimmäisen tarjouspyynnön yhteydessä. Lisäksi tarjoukset välitetään myös sähköpostiin. Useat bussifirmat ovat myös esitelleet oman bussikalustonsa esittelysivuillaan, joihin pääset helposti saamasi tarjouksen yhteydessä. Muista myös tarkistaa bussiyrityksen saama asiakaspalaute, joka näkyy myös samalla sivustolla bussikuvien alapuolella.

Mikäli olet kiinnostunut ainoastaan bussin vuokraamisesta, muista kirjoittaa tekstikenttään asiasta. Palvelun kautta monet tilausajoasiakkaat, joilla on ollut kuljettaja omasta takaa ovat ottaneet vuokrabussin Tilausajot.netistä. Tällöin kannattaa muistaa, että kuljettajalla on bussin ajamiseen vaadittu ajo-oikeus.