Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Pikkubussit, minibussit kaiken kokoisille ryhmille

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pikkubussi ja minibussi Helsingissä sekä muualla Suomessa on helppo ja mutkaton tapa matkustaa omalla porukalla. Lisäksi pikkubussin vuokraus Helsingissä on suosittu tapa matkustaa, kun omasta porukasta löytyy ammattitaitoinen kuljettaja.

Pikkubussilla tai minibussilla tarkoitetaan yleensä yli kahdeksan ja alle 30 henkilön kuljettamiseen soveltuvaa, yleensä alle 5 tonnia kokonaispainoltaan olevaa linja-autoa. Myös 5-8 henkilön kuljettamiseen soveltuvaa ns. tilataksia (henkilöautoa) kutsutaan joskus pikkubussiksi. Linja-autoksi rekisteröidyn pikkubussin kuljettamiseen tarvitaan vähintään D1- luokan ajo-oikeus.

Tilatessasi pikkubussikuljetusta on hyvä ottaa huomioon, että pikkubusseissa ei yleensä ole wc:tä ja tavaratila on yleensä pieni paikkalukuun nähden. Varustukseen voi kuulua audio ja videolaitteiston lisäksi esimerkiksi karaokelaitteet ja televisio. Joissakin pikkubusseissa on pöytäryhmä auton takaosassa. Pelkän bussin vuokraus ilman kuljettajaa on myös mahdollista. Vuokrahintaa ja saatavuutta voit tiedustella suoraan liikennöitsijöiltä. Selkeästi yleisin pikkubussimalli Suomessa on Mercedes-Benz Sprinter, joita on käytössä niin invatakseina kuin linja-autoina. Pikkubussien alustarakenteita valmistavat Mercedeksen lisäksi mm. Volkswagen, Iveco ja Ford. Suomalaisia korinrakentajia ja varustajia ovat mm. carsport ja prostyle.

Sinua saattaisi kiinnostaa:
Mitä eroa on minibussilla ja pikkubussilla?
Sopivan kokoinen bussi järjestyy mistä päin Suomea tahansa
Pikkubussin vuokraus Helsinki - Näin vuokraat bussin