Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Sprinter - Ota tilausajo tai vuokraa helposti

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Sprinter on Mercedes-Benz merkin tila-auto, joka löytyy monen kuljetusyrityksen kalustovalikoimasta. Sprintereitä löytyy eri pituuksilla; normaali, keskipitkä ja pitkä. Pituus vaikuttaa eritoten matkustajapaikkojen määrään.

Sprintereistä käytetään toisinaan nimitystä minibussi, pikkubussi ja tilataksi. Kaikki nimitiykset ovat tietysti sallittuja. Usein pidemmät Sprinterit ovat 8+1 paikkaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että kuljettajan lisäksi paikkoja on kahdeksalle matkustajalle.

Kun etsit ryhmällesi sopivaa sprintteriä tai mitä tahansa muuta kalustoa kuljetustarpeellesi, jätä ilmaiseksi tarjouspyyntö. Mikäli haluat vuokrata Sprintterin, tavoitat Tilausajot.netin kautta myös vuokraajat. Muistathan tällöin tarkistaa minkä ajo-oikeuden kyseinen Sprintteri tarvitsee. Aloita täyttämällä tarjouspyynnön tiedot, joka välitetään yli 140 taksi- ja bussiyrittäjälle.