Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Sprinter - Ota tilausajo tai vuokraa helposti

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Sprinter on Mercedes-Benz merkin tila-auto, joka löytyy monen kuljetusyrityksen kalustovalikoimasta. Sprintereitä löytyy eri pituuksilla; normaali, keskipitkä ja pitkä. Pituus vaikuttaa eritoten matkustajapaikkojen määrään.

Sprintereistä käytetään toisinaan nimitystä minibussi, pikkubussi ja tilataksi. Kaikki nimitiykset ovat tietysti sallittuja. Usein pidemmät Sprinterit ovat 8+1 paikkaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että kuljettajan lisäksi paikkoja on kahdeksalle matkustajalle.

Kun etsit ryhmällesi sopivaa sprintteriä tai mitä tahansa muuta kalustoa kuljetustarpeellesi, jätä ilmaiseksi tarjouspyyntö. Mikäli haluat vuokrata Sprintterin, tavoitat Tilausajot.netin kautta myös vuokraajat. Muistathan tällöin tarkistaa minkä ajo-oikeuden kyseinen Sprintteri tarvitsee. Aloita täyttämällä tarjouspyynnön tiedot, joka välitetään yli 150 taksi- ja bussiyrittäjälle.