Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Lahden tilausajoyritykset ja bussiyhtiöt Lahdessa

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Kun etsit itsellesi ja ryhmälle kuljetusta Lahdessa, voi liikennöitsijöiden yhteystietojen löytyminen olla haastavaa. Lahden liikennöitsijöiden tiedot ovat hajallaan yksittäisten yritysten sivuilla ja vaatii sekä aikaa että kärsivällisyyttä etsiä ne. Lisäksi kuljetustarjouspyynnön joutuu lähettämään kullekin Lahden bussiyhtiölle omana viestintään tai kunkin erillisellä lomakkeella ja tämän jälkeen vastaanottaa erinäiset tarjoukset toisistaan poikkeavissa muodoissa ja vaikeasti vertailtavana. Olemme kuitenkin helpottaneet tilausajon tarjouskilpailutusta Lahdessa Tilausajot.net-palvelulla.

Lahden Tilausajot.net-palvelussa voit täyttää vain yhden tarjouspyynnön (tämänkin sivun ylälaidassa) ja saat Lahden bussiyhtiöiltä tarjoukset helposti listattuna ja vertailtavassa muodossa. Kun päätät mikä tarjouksista on sinulle paras, voit edetä tilaukseen suoraan Tilausajot.net-palvelussa. Tarjouspyyntö ei kuitenkaan velvoita tekemään tilausta, joten palvelu on täysin ilmainen ja riskitön käyttää. Ja tiedät aina, että saat parhaan hinnan ryhmällesi Lahdesta lähtevälle kuljetuksellesi. Lahden seudun Tilausajot.net-liikennöitsijäverkostomme on kattava ja kalustoa löytyy takseista pikkubusseihin ja aina turistibusseihin.

Mukana Tilausajot.net Lahti -palvelussa ja alueen tilausajoja suorittamassa ovat mm. seuraavat Lahden bussi- ja minibussiyritykset:
JTM-Yhtiöt Tilausajot/Kausalan Liikenne
Liikenne Lakkapää Tilausajot
Mobus/P-H Kuljetus Tilausajot
Kasiksen Liikenne Tilausajot
Inter Liikenne Tilausajot
Pekolan Liikenne Tilausajot
Lehtimäki Tilausajot
Reissu Ruoti Tilausajot

Jätä maksuton ja tilaukseen velvoittamaton tarjouspyyntö sivun ylälaidassa heti ja säästä aikasi Lahden liikennöitsijöiden yhteystietojen etsimisestä muuhun tärkeämpään. Me kilpailutamme puolestasi!