Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Pikkubussin hinta selviää helposti ja nopeasti jättämällä maksuton tarjouspyyntö pikkubussin tarpeestasi

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pikkubussilla tarkoitetaan yleensä yli kahdeksan ja alle 30 henkilön kuljettamiseen soveltuvaa bussia. Pikkubussin hinta on usein pienempi kuin isolla bussilla mutta pikkubusseissa ei yleensä ole wc:tä ja jalka- sekä tavaratila ovat yleensä isoa bussia pienemmät. Liikennöitsijät voivat jättää kaksi tarjousta samasta ajosta, jossa toisessa on laskettu pikkubussin hinta ja toisessa ison bussin hinta.