Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Lappiin laskettelemaan? Pyydä tarjouspyyntö kuljetuksesta, se on ilmaista eikä sido mihinkään

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Onko mielessäsi pohjoisen valkeat rinteet, hiihtokeskukset ja after ski? Suunnitteletko laskettelureissua pohjoiseen tai johonkin Suomen hiihtokeskuksista, kuten Leville, Himokselle tai Syötteelle?

Jätä laskettelureissun kuljetuksesta tarjouspyyntö ja matkaatte porukalla mukavasti bussilla kohteeseen, eikä kenenkään tarvitse toimia kuskina. Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista, joten täytä vain lomake ja odota tarjouksia!